Χρήστος Αργυρού: "Θα βάλω και τη ψυχή μου για την κατάκτηση των στόχων που θα θέσει η ομάδα" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χρήστος Αργυρού: "Θα βάλω και τη ψυχή μου για την κατάκτηση των στόχων που θα θέσει η ομάδα"

Λίγες ημέρες μετά την απόκτηση του αδερφού του, Ιούλιου Αργυρού, ο 26χρονος Χρήστος Αργυρού, ο οποίος αγωνίζεται στο αριστερό εξτρέμ, υπέγραψε συμφωνία με τη Διοίκηση του Διομήδη και θα ενταχθεί στο ρόστερ της νέας σεζόν. Ο Χρήστος είναι ένας από τους πιο εξελίξιμους αθλητές στην Κύπρο, στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πέτυχε 17 τέρματα, ενώ κόντρα στην Ελλάδα ήταν ο πρώτος σκόρερ (6 γκολ). Με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει κατακτήσει 4 Πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα.

Ο Χρήστος Αργυρού δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Διομήδη:


«Καταρχάς πάντα το όνειρο μου ήταν να παίξω στο εξωτερικό και σε ένα καλύτερο επίπεδο. Όταν ήρθε η πρόταση από τον coach Δημήτρη Δημητρούλια ήμουν κατενθουσιασμένος και κατά 95% θετικός στο να κλείσω στον Διομήδη. Κάνοντας αυτό το βήμα, κάνω ένα όνειρο πραγματικότητα και ανεβάζω τον πήχη και τους στόχους μου πιο ψηλά.

Πέραν των επιτυχιών τα τελευταία χρόνια, το ότι ο Διομήδης έχει στη συλλογή του και ένα Ευρωπαϊκό τίτλο, από μόνο του αποτελεί τιμή μου να αγωνιστώ στην ομάδα. Δουλεύω σκληρά, έχω όρεξη για δουλειά και δεν επαναπαύομαι ΠΟΤΕ. Υπόσχομαι ότι θα βάλω και τη ψυχή μου για την κατάκτηση των στόχων που θα θέσει η ομάδα»

No comments