Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στη ΧΑΝΘ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στη ΧΑΝΘ

Με έξι ανανεώσεις συνεχίζεται ο σχεδιασμός της ομάδας Handball της ΧΑΝΘ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μετά τους Τάσο Δέσπο, Νικόλα Σαρηγιαννίδη, Κώστα Παντελίδη και Σίμο Μπαϊρλή, ακόμη έξι αθλητές συμφώνησαν να παραμείνουν στην ομάδα και να την ενισχύσουν στο νέο πρωτάθλημα της Α2. Πρόκειται για τους Μανώλη Ιωαννίδη, Αλέξανδρο Αργυρίου, Θανάση Παπαδόπουλο και τους νεότερους Πέτρο Πλατή, Γιώργο Τσαμήτρο και Γιάννο Τσόγια.

Ο Μανώλης Ιωαννίδης θα υπερασπιστεί για έβδομη χρονιά την εστία της ομάδας. Ο 28χρονος
τερματοφύλακας έχει στο ενεργητικό του 94 συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία. Αναφορικά με την παραμονή του, τόνισε ότι "ευχαριστώ τη ΧΑΝΘ που μου δείχνει εμπιστοσύνη σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Οι άνθρωποι του σωματείου μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή πόσο με θέλουν στην ομάδα και αυτό μέτρησε ιδιαίτερα στην απόφασή μου να συνεχίσω στη ΧΑΝΘ. Θα πρέπει η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει κι εγώ θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια. Οι ομάδες χτίζονται στο γήπεδο και εκεί φαίνονται τα αποτελέσματα. Οι πολλές κουβέντες είναι περιττές".

Ο Αλέξανδρος Αργυρίου, που προέρχεται από τον Αστέρα Αλεξανδρούπολης, θα φορέσει επίσης για έβδομη συνεχόμενη χρονιά τη φανέλα της ΧΑΝΘ, μετρώντας έως τώρα 133 συμμετοχές και 331 γκολ. Για τον 27χρονο διεθνή πίβοτ "η πτώση στην Α2 σίγουρα δεν ικανοποίησε κανέναν στην οικογένεια της ΧΑΝΘ, ωστόσο βοηθά ώστε να δημιουργηθούν νέες προοπτικές για την ομάδα. Είναι ευκαιρία προκειμένου να μπουν οι βάσεις ώστε η ΧΑΝΘ να επιστρέψει και να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον. Το κίνητρο εξακολουθεί να υπάρχει για όλους τους αθλητές και κυρίως θέλουμε να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει".

Ο 22χρονος play maker Θανάσης Παπαδόπουλος αποτελεί γέννημα - θρέμμα της ΧΑΝΘ, καθώς προέρχεται από τα ηλικιακά τμήματα. Για δύο σεζόν (2013-14, 2014-15) αγωνίστηκε στον ΓΑΣ Κιλκίς και πέρσι επέστρεψε στη ΧΑΝΘ έχοντας 19 συμμετοχές και 15 γκολ. "Εμείς θα προετοιμαστούμε για ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Θα δουλέψουμε σκληρά και με συνέπεια για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η ΧΑΝΘ ανήκει στη μεγάλη κατηγορία και η επιστροφή της αποτελεί το σημαντικότερο κίνητρο για όλους μας", τόνισε.

Για τον 20χρονο αριστερόχειρα περιφερειακό Πέτρο Πλατή, αυτή θα είναι η τρίτη χρονιά στη ΧΑΝΘ, όπως και για τον Βεροιώτη τερματοφύλακα Γιώργο Τσαμήτρο, που αγωνίζεται με υποσχετική από τον Φίλιππο Βέροιας. Ο 20χρονος πίβοτ Γιάννος Τσόγιας προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΧΑΝΘ και είναι μέλος της ανδρικής ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια.

No comments