Κώστας Γκαντής: "Οι νέοι αθλητές και αθλήτριες να διδαχτούν από την ιστορία του Γ. Χαλκίδη" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κώστας Γκαντής: "Οι νέοι αθλητές και αθλήτριες να διδαχτούν από την ιστορία του Γ. Χαλκίδη"

Μετά την επιστολή αποχώρησης του Γιώργου Χαλκίδη από την ενεργό δράση, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος Κώστας Γκαντής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο Γιώργος Χαλκίδης τίμησε την Εθνική ομάδα και υπηρέτησε το ελληνικό χάντμπολ με σεβασμό, εντιμότητα, συνέπεια και πάθος.
Στην εκπληκτική πορεία της Εθνικής την περίοδο 2000-2005, υπήρξε μία από τις πιο δυναμικές παρουσίες, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου.
Η παρουσία του ήταν πάντα συνθετική και καταλυτική στην λειτουργία της ομάδας, των προπονητών, των αθλητών και στις σχέσεις όλων αυτών με την διοίκηση.
Η πορεία του στο χάντμπολ τα λέει όλα. Καλό θα είναι οι νέοι αθλητές και οι νέες αθλήτριες, να την
διαβάσουν προσεκτικά και να διδαχτούν από αυτή.
Ήταν μια πορεία συνυφασμένη με την ραγδαία εξέλιξη και διάδοση του αθλήματος στην Ελλάδα.
Προσωπικά θυμάμαι να έχουμε περάσει μαζί πολλές δύσκολες στιγμές, όμως οι ευχάριστες συγκινήσεις και οι επιτυχίες ήταν πιο δυνατές και θα μείνουν χαραγμένες στην μνήμη μας για πάντα. Γνωρίζω πόσο αγαπάει το χάντμπολ και ειδικά το Εθνόσημο. Άνθρωποι σαν τον Γιώργο Χαλκίδη πρέπει και είναι αναγκαίο να μείνουν κοντά στο άθλημα.
Του οφείλουμε όλοι ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα προσέφερε στο άθλημα και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα είναι και πάλι μέσα στους πρωταγωνιστές».

No comments