Στην Κυψέλη κρίνεται η παραμονή για ΧΑΝΘ και Φοίβο. Ζωντανά από το websportstv.gr - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Κυψέλη κρίνεται η παραμονή για ΧΑΝΘ και Φοίβο. Ζωντανά από το websportstv.gr

Στην Κυψέλη θα κριθεί η παραμονή στην Handball Premier για ΧΑΝΘ ή Φοίβο

Ένα σπουδαίο παιχνίδι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ στην Handball Premier. Ο Πανελλήνιος υποδέχεται τη ΧΑΝΘ στο παιχνίδι που θα κρίνει οριστικά το ποια ομάδα θα αποχαιρετήσει την μεγάλη κατηγορία ανάμεσα σε ΧΑΝΘ και Φοίβο Συκεών. Το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 18:00, θα μεταδοθεί ζωντανά από το websportstv.gr με διαιτητές τους διεθνείς Τσάκωνα- Χασκή και παρατηρητή τον επίσης διεθνή Αντωνόπουλο.

Ο Φοίβος έχει ρεπό, η διαφορά των ομάδων είναι ένας βαθμός και με το δεδομένο ότι σε περίπτωση
ισοβαθμίας η ΧΑΝΘ έχει το πλεονέκτημα, η ομάδα του Νίκου Μάντζου χρειάζεται ισοπαλία ή νίκη στο αυριανό ματς. Σε περίπτωση που επικρατήσουν οι «Ολυμπιονίκες», τότε η ομάδα των Συκεών θα μείνει στην Handball Premier και η ΧΑΝΘ θα υποβιβασθεί στην Α2.

«Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στήριξε»
Ο προπονητής του Πανελληνίου Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι πολύ δύσκολο για όλες τις ομάδες, αφού συμπληρώνουμε 10 μήνες σεζόν. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στήριξε όλη την χρονιά».

«Θα… πεθάνουμε στο γήπεδο!»
Από την άλλη πλευρά ο αρχηγός της ΧΑΝΘ Χρήστος Σπυρόπουλος επεσήμανε: «Είναι παιχνίδι που κρίνει τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς. Η προσπάθεια που έχουμε κάνει τόσο εμείς οι αθλητές όσο και οι προπονητές μας είναι τόσο μεγάλη που δεν αφήνει περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα περά από την παραμονή μας. Το περισσότερο άγχος υπήρχε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά θεωρώ ότι το έχουμε μετατρέψει σε πείσμα. Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε ο, τι έχουμε μέσα μας για να πάρουμε το ποθητό αποτέλεσμα. Αύριο θα πεθάνουμε στο γήπεδο».

No comments