Κυπραίος: ""Για εμάς είναι τελικός"" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κυπραίος: ""Για εμάς είναι τελικός""

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο (7/5, 14:00, ΕΤ3) τον Διομήδη στο Άργος και άπαντες στις τάξεις του Δικέφαλου βλέπουν τον αγώνα ως έναν πρόωρο τελικό, καθώς με νίκη η ομάδα θα παραμείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Μετά το σπουδαίο διπλό επί του Φιλίππου στη Βέροια, ο ΠΑΟΚ πρέπει να σπάσει την έδρα και του Διομήδη, κάτι που δεν έχει συμβεί φέτος, για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του.

Ο Άκης Κυπραίος μίλησε στο paokhandball.gr τονίζοντας ότι "σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο και ιδιαίτερο ματς. Εμείς πρέπει να πάρουμε τους
δύο βαθμούς ώστε να μπορούμε να ελπίζουμε στην πρόκριση στους τελικούς. Προετοιμαστήκαμε και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας".

Οι δύο ομάδες πέρσι χάρισαν συγκλονιστικούς τελικούς, με τον ΠΑΟΚ να κατακτά τον τίτλο του πρωταθλητή, ενώ φέτος μετρούν από μία εντός έδρας νίκη στους μεταξύ τους αγώνες. Σύμφωνα με τον διεθνή εξτρέμ του ΠΑΟΚ, "το βέβαιο είναι ότι η αναμέτρηση του Σαββάτου δεν θα έχει σχέση με τους αγώνες της κανονικής περιόδου. Στα προηγούμενα ματς και οι δύο ομάδες είχαν κάποιες σημαντικές ελλείψεις. Βέβαια, εμείς και πάλι δεν θα είμαστε πλήρεις, αλλά για την ομάδα μας υπάρχει και ένα πολύ μεγάλο κίνητρο, καθώς βλέπουμε αυτό το ματς σαν ένα τελικό. Αυτό που μπορούμε να πάρουμε από τα δύο προηγούμενα ματς είναι απλώς κάποια βασικά στοιχεία. Από 'κει και πέρα, θα μετρήσει η θέληση, η συγκέντρωση, αλλά και η μέρα στην οποία θα βρεθούν τα ατού των δύο ομάδων".

Για τον Κυπραίο αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, καθώς έχασε τους αγώνες της κανονικής διάρκειας λόγω του τραυματισμού του. "Έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι και ο αθλητισμός. Το μόνο που σκέφτομαι, όμως, είναι ότι φοράω τη φανέλα  του ΠΑΟΚ και πρέπει να κερδίσουμε", σημειώνει.

No comments