Ολοκληρώθηκε το 2o Prosotsani Spring Handball Camp - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ολοκληρώθηκε το 2o Prosotsani Spring Handball Camp

Η καρδιά της ανάπτυξης του Χάντμπολ χτυπούσε με έντονους ρυθμούς στην Προσοτσάνη.
Με τη συμμετοχή 16 ομάδων ( η μία από Ρουμανία – PLOESTI σε αγόρια και κορίτσια ) και  περισσότερων από 230 παιδιών  ολοκληρώθηκε με  επιτυχία στην Προσοτσάνη  από τις 4 έως 7 Μαΐου 2016 το τουρνουά χειροσφαίρισης με την ονομασία ``Prosotsani spring handball camp`` στις κατηγορίες ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β και ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β .

Το τουρνουά διοργάνωσαν ο δήμος Προσοτσάνης και ο Α. Ο. Προσοτσάνης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Πραγματική γιορτή για το χάντμπολ το τετραήμερο 4-7 Μαΐου. Φανταστική ατμόσφαιρα στο κλειστό γυμναστήριο
Προσοτσάνης με τα παιδιά να προσφέρουν όμορφο θέαμα και τους γονείς -θεατές να το απολαμβάνουν.

Το τουρνουά είχε φεστιβαλικό χαρακτήρα (χωρίς να λείπει ο ανταγωνισμός), δεν υπήρχε βαθμολογία με στόχο να παίξουν οι ομάδες όσο περισσότερα παιχνίδια γινόταν. Αυτό το κατάφεραν οι διοργανωτές με αποτέλεσμα σε 4 ημέρες να διεξαχθούν 50 παιχνίδια. Τα αποτελέσματα των παιχνιδιών καθώς και φωτογραφικό υλικό υπάρχουν στην ιστοσελίδα  του  Α. Ο. Προσοτσάνης  aoprosotsanis.gr και του Δήμου Προσοτσάνης prosotsani.gr.

Για πρώτη φορά με φροντίδα του δήμου υπήρχε ζωντανή μετάδοση όλων των παιχνιδιών με live streaming.

Οι ομάδες που πήραν μέρος στο τουρνουά ήταν
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ                                                     ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Α.Ο ΑΝΟΙΞΗ                                                       ΑΟ ΖΕΦΥΡΙΟΥ
Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ                                      Α.Ο ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 1
ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ                       ΑΚΡΙΤΕΣ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
ΙΕΚ ΞΥΝΗ – ΔΙΚΕΑΣ                                     Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ  2
ΚΟΡΩΠΙ                                                             ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ                                     ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΔΡΑΜΑ 1986                                                     PLOESTI ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ
PLOESTI  ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ

Την Παρασκευή το απόγευμα έγιναν οι απονομές των επάθλων. Όλες οι ομάδες πήραν τα ίδια έπαθλα (κύπελλο και αναμνηστικά διπλώματα ) και οι απονομές έγιναν με αλφαβητική σειρά. Τις απονομές έκαναν ο δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Λύσσελης Άγγελος, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠ κ Τσακμακίδης Κοσμάς οι δημοτικοί σύμβουλοι κ Βόσκου Ιορδάνα και ο κ Γαραμπέρας Παντελής και ο υπεύθυνος Άθλητικού Τομέα του Δήμου κ Ηλιάδης Μιχάλης.
Ευχαριστούμε τους διαιτητές του συνδέσμου Αν. Μακεδονίας –Θράκης  Αποστολίδη Απόστολο, Σιορίκη Παντελη, Φωτακίδη Γιάννη, Κινατζίδη Χαράλαμπο, Δρανόβαλη Αιμίλο, Σαββίδη Χριστόφορο το νοσηλευτικό προσωπικό  Ντιμπρίκη Σπυριδούλα, Κότιου Παναγιώτα, Τζωρτζίου Ανέστη, Στεργίου Μαρία τον υπάλληλο του δήμου κ Αργυρόπουλο Γιώργο για την σημαντική βοήθεια τους στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης

No comments