Κ. Χατζηκωνσταντίνου: "Είμαστε το αουτσάιντερ" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κ. Χατζηκωνσταντίνου: "Είμαστε το αουτσάιντερ"

Ολοκληρώνεται το απόγευμα η προετοιμασία του Σεριφάτου, εν όψει του αυριανού τελικού με τον Άρη Νικαίας, στον οποίο η ομάδα του Αιγίου, χρειάζεται μόνο τη νίκη, για να πανηγυρίσει την άνοδο της στη μεγάλη κατηγορία. Ο προπονητής του συλλόγου Κώστας Χατζηκωνσταντίνου, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει όλους τους παίχτες του στη διάθεση του, στον πιο σημαντικό αγώνα της ιστορίας του συλλόγου. Για την αναμέτρηση μίλησε στο Greek Handball :

"Παίζουμε εναν τελικό, το πιο σημαντικό παιχνίδι της ιστορίας του συλλόγου. Είμαστε το αουτσάιντερ, μια ομάδα που μόλις φέτος έπαιξε στην Α2 ανδρών και κατάφερε να διεκδικούμε μέχρι
τέλους την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία. Οι παίχτες, η διοίκηση και ο κόσμος του Αιγίου είναι έτοιμοι γι αυτό. Το όπλο μας είναι η επίθεση, η πιο αποτελεσματική της κατηγορίας, η οποία θα έχει μπροστά της την καλύτερη άμυνα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε έτοιμοι για τον μεγάλο αυτό αγώνα. Εύχομαι να γίνει ενα σπουδαίο παιχνίδι, αντάξιο της ποιότητας των δύο ομάδων"

Φωτό: http://aigiosports.wix.com/

No comments