Τελευταία νέα

“Prosotsani spring handball camp” για Παμπαίδες και Παγκορασίδες Β

Ο Δήμος Προσοτσάνης σε συνεργασία με τον Α. Ο. Προσοτσάνης και την έγκριση της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας διοργανώνει Τουρνουά Χειροσφαίρισης Αναπτυξιακών Ηλικιών στις κατηγορίες ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β και ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β ( 2004-2005 ) με την ονομασία “Prosotsani spring handball camp”

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ.

Κάθε ομάδα με δικά της έξοδα φροντίζει για τη μετακίνησή της από τον τόπο διαμονής της στον τόπο διεξαγωγής του Τουρνουά.

ΚΟΣΤΟΣ: Το κόστος για κάθε αθλητή ανέρχεται στα 50 € και περιλαμβάνει τη διαμονή, διατροφή ( 3
πλήρεις ημέρες ) και τη μετακίνηση από το χώρο διαμονής στο γήπεδο διεξαγωγής των αγώνων. Η συμμετοχή 2 συνοδών ή προπονητών από κάθε ομάδα είναι δωρεάν.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Οι   ημερομηνίες του Τουρνουά είναι 04 – 05 – 06 - 07 Μαΐου 2016.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Η διαμονή των ομάδων θα γίνει στον Σπουδαστικό Ξενώνα του «ΓΙΑΝΝΙΚΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ» , σε απόσταση 2 χιλιόμετρα από το κλειστό γυμναστήριο της Προσοτσάνης. Ο κάθε αθλητής και συνοδός θα πρέπει να έχει μαζί του μαξιλαροθήκη, σεντόνι, υπνόσακο ή κουβέρτα και τα είδη προσωπικής υγιεινής (σαμπουάν, σαπούνι, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα) και ότι άλλο νομίζει απαραίτητο.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Η μετακίνηση των ομάδων από το χώρο διαμονής τους στο γήπεδο και αντίστροφα θα γίνεται με το λεωφορείο του δήμου Προσοτσάνης

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΗΜΕΡΑ 04 Μαΐου αφίξεις των ομάδων έως στις 14:00 στην Προσοτσάνη.
Από 15:00 – 20:00 αγώνες. Στις 20:30 συγκέντρωση των αποστολών στην πλατεία Προσοτσάνης για την τελετή έναρξης του τουρνουά.
2η ΗΜΕΡΑ 05 Μαίου. 09:00 διεξαγωγή αγώνων έως και της 21:00
3η ΗΜΕΡΑ 06 Μαίου. 09:00 διεξαγωγή αγώνων έως 15:00   Ελεύθερο Απόγευμα
4η ΗΜΕΡΑ 07 Μαίου 09:00 διεξαγωγή αγώνων έως 16:00. Στις 16:00 απονομές και τελετή λήξης του Τουρνουά – αποχώρηση ομάδων.

ΚΑΝΟΝΕΣ
Οι κανονισμός παιχνιδιού και των αγώνων του Τουρνουά είναι αυτοί που ισχύουν για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδας.
Ο υπεύθυνος κάθε αποστολής αναλαμβάνει την ευθύνη του υλικού της ομάδας του.
Οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να συμμετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί από τους διοργανωτές του Τουρνουά
Η κάθε αποστολή αποτελείται από 1 προπονητή, 1 συνοδό και έως 18 αθλητές.
Ο αγώνας θα έχει διάρκεια 40 λεπτών ( 2 Χ 20` )
Κάθε ομάδα υποχρεούται να παραβρίσκεται στο γήπεδο τουλάχιστον 30` πριν την έναρξη του αγώνα που θα συμμετάσχει
Οι διαιτητές και οι γραμματείες των παιχνιδιών θα προέρχονται από το σύνδεσμο διαιτητών Αν. Μακεδονίας – Θράκης και την ΕΣΧΑΜΑΘ
Η ομάδα που θέλει να πάρει μέρος στο τουρνουά θα πρέπει έως την Παρασκευή 22 Απριλίου να δηλώσει συμμετοχή
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η ομάδα που επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή ή να πάρει επί πλέον πληροφορίες μπορεί να το κάνει επικοινωνώντας με τον κ. Δρανόβαλη Πέτρο στο τηλέφωνο 6977280071 και στην ιστοσελίδα των Δήμου Προσοτσάνης prosotsani.gr και του Α. Ο. Προσοτσάνης aoprosotsanis.grΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Μεσονύχτης Κυριάκος
Ηλιάδης Μιχάλης
Χατζηγεωργίου Δημήτρης
Κιουρκτσής Θανάσης
Παπαδόπουλος Κων/νοςΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Χατζηγεωργίου Δημήτρης
Δρανόβαλης Πέτρος
Κιάκος Γιώργος
Καλαιτσίδης Ηλίας
Ηλιάδης Μιχάλης

No comments