Έκοψε την πίτα του ο ΣΥΔΧΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έκοψε την πίτα του ο ΣΥΔΧΑ

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και απένειμε τα πτυχία στους επιτυχόντες της σχολής διαιτησίας

Μέσα σε μία γεμάτη αίθουσα και σε συγκινησιακή ατμόσφαιρα, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Χειροσφαίρισης Αττικής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης, ο Ειδικός Γραμματέας της ΟΧΕ και Γενικός Γραμματέας της ΕΣΧΑ Δημήτρης Σταυρακάκης, το μέλος του Δ.Σ. τη ΟΧΕ Χαράλαμπος Προδρομίδης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔ Σωτήρης Μίγκας, η Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης έγινε η απονομή των διπλωμάτων στους επιτυχόντες της σχολής διαιτησίας, οι οποίοι είναι: Σ. Μερκούρης, Β. Νικολόπουλος, Ε. Παπαδάκης, Θ. Παπαπάσκος, Γ.
Σκαπέρας (Διαιτητές), Μ. Αλεπουδέα, Ν. Αντώνογλου, Π. Ζωγραφίδης, Ι. Ιωαννίδου, Ν. Λιναρδάτος, Ι. Νικολίνταης, Ε. Παπαγιάννης, Ι. Παπακωνσταντίνου, Κ. Προφής, Σ. Ρουμελιώτης, Κ. Χατζόπουλος (Κριτές).

Ο οικοδεσπότης Πρόεδρος του ΣΥΔΧΑ Ευστράτιος Κυριακούλιας ανέφερε: «Ο Σύνδεσμος παραμένει ανοικτός, δεν χρωστάμε σε κανέναν. Έχουμε άριστη συνεργασία με την ΟΧΕ και την ΚΕΔ. Βγάλαμε ένα κονδύλι 1.000 ευρώ για να βοηθήσουμε να προσέλθουν στο σεμινάριο διαιτησίας. Πραγματοποιούμε κάθε εβδομάδα τις τεχνικές συγκεντρώσεις μας. Θέλουμε να βοηθούμε τους νέους διαιτητές για αυτό και τους ορίζουμε μαζί με έναν παλιό διαιτητή στους αγώνες της ΕΣΧΑ. Διοργανώσαμε δύο σχολές διαιτησίας. Θέλω να αγαπάτε την διαιτησία, να μην είστε μίζεροι και να προσέχετε πάντα την εμφάνιση σας».

Ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Κώστας Σταματιάδης είπε: «Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο που η αίθουσα είναι γεμάτη από νέους διαιτητές. Με χαρά βλέπω νέα πρόσωπα. Μέσα από τις δυσκολίες θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όλες μας τις δυνάμεις το έργο σας. Εύχομαι καλή χρονιά και υγεία σε όλους».

Ο Ειδικός Γραμματέας της ΟΧΕ και Γενικός Γραμματέας της ΕΣΧΑ Δημήτρης Σταυρακάκης, αφού μετέφερε τον χαιρετισμό του Προέδρου της ΕΣΧΑ Θανάση Κοντογεώργου, ο οποίος βρίσκεται στο Λονδίνο για λόγους υγείας, τόνισε: «Πέρα και πάνω από τα προβλήματα, η συνεργασία μας με τον ΣΥΔΧΑ είναι κάτι παραπάνω από άριστη, το ίδιο έχω να πω και για τον αρχιδιαιτητή μας τον Δημήτρη Τσάκωνα. Ο ΣΥΔΧΑ έχει να αντιμετωπίσει εβδομαδιαία 30-40 παιχνίδια των Εθνικών πρωταθλημάτων, από Δευτέρα έως Κυριακή έχει να αντιμετωπίσει και 45 παιχνίδια της ΕΣΧΑ, τα οποία θα αυξηθούν με την έναρξη και του πρωταθλήματος μίνι».

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΟΧΕ Σωτήρης Μίγκας είπε: «Εύχομαι ότι το καλύτερο σε εσάς και τις οικογένειες σας. Ξεκίνησα την διαιτησία το 1986. Δεν μου χάρισε κανένας τίποτα, έφτασε ως εδώ με την δουλειά μου. Να βάζετε μεγαλύτερους στόχους. Ο ΣΥΔΧΑ είναι ο μεγαλύτερος Σύνδεσμος στην Ελλάδα. Τον περιβάλλουμε με αγάπη. Με την συμπεριφορά σας πρέπει να χτίζεται το προφίλ σας».

Η Αντιπρόεδρος των Κριτών Δήμητρα Παπαδοπούλου είπε: «Έχουμε αγαστή συνεργασία με τους διαιτητές και θέλουμε να συνεχιστεί. Υγεία και επιτυχία σε όλους για το 2016».

No comments