Σημαντική πρωτοβουλία της ΕΣΧΑ κατά της πλαστοπροσωπίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σημαντική πρωτοβουλία της ΕΣΧΑ κατά της πλαστοπροσωπίας

Σημαντική ενέργεια της ΕΣΧΑ, η οποία αναγνωρίζοντας το διαδεδομένο φαινόμενο των αντικανονικών συμμετοχών στα ηλικιακά πρωταθλήματα αρμοδιότητας της, με πρωτοβουλία του γραμματέα της Δημήτρη Σταυρακάκη, απέστειλε επιστολή στα σωματεία της, στον ΣΥΔΧΑ και ΣΥΚΧΑ, με την οποία γνωστοποιεί την έναρξη εκτεταμένων ελέγχων ταυτοπροσωπίας των αθλητών-αθλητριών, καθώς μάλιστα και των συνοδών.

Ήταν κοινό μυστικό, το οποίο πλέον επιβεβαιώθηκε και επίσημα, αφού για να βγεί η επιστολή -την οποία ανάρτησε στο facebook ο προπονητής της Ηλιούπολης κ. Γεμελιάρης- φαντάζεται κανείς τις διαστάσεις αυτού του απαράδεκτου φαινομένου, να χρησιμοποιούνται μικρά παιδιά εξυπηρετώντας σκοπιμότητες που δεν έχουν σχέση με το αγωνιστικό μέρος καθ΄αυτό, δημιουργώντας σκορ τύπου 55-10, 33-2 κλπ που αργά ή γρήγορα θα διώξουν και όσα παιδιά ασχολούνται σε σοβαρούς συλλόγους. Η διενέργεια ελέγχων, όπως φαίνεται στην επιστολή, επεκτείνεται και στους συνοδούς, αφού υπήρξε συνοδός που κατα το παρελθόν, υπόγραψε στο Φ.Α με σταυρό!!!!!!

Για μια ακόμα φορά, αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον Δημήτρη Σταυρακάκη, που είχε τη γενναιότητα να κάνει γνωστό το πρόβλημα και να πάρει τα κατάλληλα μέτρα.

  

No comments