Τελευταία νέα

Κρανάκης:«Περιμένουμε μεταπτώσεις στην απόδοση μας» - Β. Παπαδόπουλος: «Σήμερα ήμασταν μία άλλη ομάδα»

Στη συνέντευξη τύπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης και ο Βύρωνας Παπαδόπουλος αναφέρθηκαν κυρίως στη βιασύνη στην επίθεση και στην ανάγκη για ομαδικότητα. Αναλυτικά

Γιώργος Κρανάκης (Ομοσπονδιακός τεχνικός): «Συγχαρητήρια στην Εθνική Ουκρανίας, ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια. Περιμέναμε ότι θα ήταν καλύτερη σήμερα, ειδικότερα μετά την νίκη μας στο Κίεβο. Εμείς έπρεπε να ήμασταν πιο έτοιμοι, να παίξουμε πιο ομαδικά. Στο πρώτο ημίχρονο ειδικά είχαμε λάθος σκέψη, τους δώσαμε την δυνατότητα να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, δεν είχαμε καλές μετακινήσεις στην άμυνα και δεν μας βοήθησαν και οι τερματοφύλακες. Παλέψαμε πάρα πολύ στο δεύτερο να το φέρουμε στα ίσια, αλλά η διαφορά του σκορ ήταν μεγάλη. Είχαμε βιαστικές επιθέσεις, αναποτελεσματικότητα και χάσαμε δίκαια. Ξέρουμε ότι έχουμε νέα ομάδα με νέα παιδιά και περιμένουμε μεταπτώσεις στην
απόδοση μας, όσο λιγότερες μεταπτώσεις έχουμε τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε σε ένα ματς. Είμαι πάντως ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Ξέρουμε την δυναμικότητα μας και έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Βύρωνας Παπαδόπουλος (αριστερός εξτρέμ Εθνικής): «Αυτά τα δύο παιχνίδια με την Ουκρανία ήταν οδηγός για εμάς για το μέλλον. Στο Κίεβο δείξαμε ομαδικότητα πάθος και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτά. Σήμερα ήμασταν μία άλλη ομάδα, είχαμε βιαστικές επιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να ανατρέψουμε το σκορ»

Βίταλι Αντρόνοφ (προπονητής Ουκρανίας): «Ευχαριστούμε την ελληνική ομοσπονδία για την φιλοξενία. Μετά από το ματς και την ήττα στο Κίεβο ήταν πολύ δύσκολο ψυχολογικά να βρούμε την δύναμη και να έρθουμε εδώ, να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Βελτιώσαμε την επίθεση μας, είχαμε διάθεση και ο τερματοφύλακας μας βοήθησε αρκετά».

No comments