ΧΑΝΘ και Αερωπός κοντράρονται απόψε για τη νίκη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΧΑΝΘ και Αερωπός κοντράρονται απόψε για τη νίκη

Σπουδαίο ματς στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες

Πολύ σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή, αλλά και για την πρώτη εξάδα της Handball Premier θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε ΧΑΝΘ και Αερωπό Έδεσσας. Οι δύο ομάδες βρίσκονται λίγο κάτω από την πρώτη εξάδα και θέλουν αρχικά την γρήγορη παραμονή. Τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο βαθμοί (Αερωπός 8, ΧΑΝΘ 6) και βρίσκονται στην 8η και 10η θέση αντίστοιχα.

Ο αθλητής της ΧΑΝΘ Νίκος Σαρηγιαννίδης είπε για την αναμέτρηση: "Ξεκινάμε μια δύσκολη και απαιτητική σειρά παιχνιδιών με πρώτο παιχνίδι αυτό με τον Αερωπό. Ξέρουμε τη σημαντικότητά του και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε τη νίκη. Ο αντίπαλος έχει αποδείξει με την παρουσία του μέχρι τώρα ότι είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα έχοντας ως όπλο του το σταθερό κορμό του στα τελευταία 4 χρόνια. κλειδί για την επιτυχία θα είναι η επίθεσή μας που τελευταία μας απασχόλησε αλλά βρήκαμε λύσεις και πιστεύω αύριο θα φανεί"

Ο τεχνικός του Αερωπού Γιάννης Πηλαλίδης είπε: «Θεωρώ ότι οι ομάδες είναι ισοδύναμες. Στην
έδρα της η ΧΑΝΘ είναι επικίνδυνη. Θα προσέξουμε και οι δύο ομάδες την αμυντική λειτουργία. Σίγουρα για την δικιά μου την ομάδα αν θέλουμε να έχουμε σαν στόχο την πρώτη εξάδα θα πρέπει αυτά τα παιχνίδια να τα κερδίσουμε. Είναι παιχνίδι που θα δείξει

No comments