Δημητρούλιας: "Αν κερδίσουμε την Τετάρτη, θα έχει αξία και το διπλό στη Βέροια" - Ζωντανά το παιχνίδι - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: "Αν κερδίσουμε την Τετάρτη, θα έχει αξία και το διπλό στη Βέροια" - Ζωντανά το παιχνίδι

Για την 11η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης υποδέχεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου την αύριο Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 19.00 τον Ποσειδώνα Λουτρακίου σε ενα παιχνίδι που θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestreaming από την επίσημη ιστοσελίδα του Διομήδη www.diomidis-handball.gr και η μετάδοσή του είναι προσφορά του DIVERSO Club και του καταστήματος Navy & Green στο Άργος. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Τόλιος και Αβράμης, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Νικολίτσα. Προερχόμενοι από την μεγάλη νίκη τους επί του Φιλίππου Βέροιας και έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία, οι Λύκοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τους δύο σερί εντός έδρας αγώνες με Ποσειδώνα και ΙΙΕΚ Ξυνή Δικέας (το Σάββατο 12/9) και να μείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η αποστολή τους την Τετάρτη κάθε άλλο παρά εύκολη είναι και για αυτόν το λόγο ο προπονητής του
Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν τη νίκη στον Φίλιππο και να επικεντρωθούν στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι με το Λουτράκι.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από ένα σπουδαίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο έχασαν την τελευταία στιγμή, έχουν επίσης ανεβασμένη ψυχολογία λόγω της πρόκρισής τους στους 16 του Challenge Cup και πάντα αποτελούν έναν επικίνδυνο και σκληροτράχηλο αντίπαλο για τον Διομήδη.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Το Λουτράκι είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα. Η πορεία της στο Challenge Cup, όπως και ο παραλίγο βαθμός ή βαθμοί που θα έπαιρνε το Σάββατο από τον ΠΑΟΚ, αποδεικνύουν και την ποιότητα - ανταγωνιστικότητά της. Εμείς από την άλλη, πρέπει να αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι ωριμάσαμε και μια γλυκιά νίκη, όπως αυτή του Σαββάτου, δεν θα μας κάνει να μην έχουμε την απαιτούμενη υψηλή συγκέντρωση για ένα τέτοιας δυσκολίας παιχνίδι. Αν κερδίσουμε την Τετάρτη, θα έχει αξία και το διπλό που κάναμε».

Ο Ντούσαν Άντρεγιτς δήλωσε: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ξέροντας όμως ότι αν εμείς παίξουμε με τον τρόπο που δουλεύουμε στις προπονήσεις, μπορούμε να συνεχίσουμε τις νίκες μας στο Πρωτάθλημα. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και πιστεύω ότι αυτό θα εκφραστεί και στον αγώνα της Τετάρτης».

Ο Λούκα Ντάσεβιτς είπε: « Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Ποσειδώνα, γιατί θέλουμε πολύ να συνεχίσουμε το σερί μας στις νίκες. Το κλειδί του αγώνα της Τετάρτης νομίζω πως είναι το να παίξουμε δυνατά και να επικεντρωθούμε στον playmaker τους, καθώς από αυτόν ξεκινούν τα πάντα. Έχουμε δύο δύσκολες εβδομάδες με 4 παιχνίδια στη σειρά και θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα, προκειμένου να κρατηθούμε στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά και να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας».

Ο αγώνας της Τετάρτης 

No comments