Σκληρότατη ανακοίνωση από την Αλκυώνα Δρεπάνου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σκληρότατη ανακοίνωση από την Αλκυώνα Δρεπάνου

Πολύ σκληρή ανακοίνωση, που υπογράφουν ο πρόεδρος του συλλόγου και Αντιδήμαρχος Ναυπλίου Γιώργος Μπουζάλας, απέστειλε προς την ΟΧΕ και τα ΜΜΕ, η ομάδα της Αλκυώνας Δρεπάνου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Κύριοι ,

Σας γνωρίζουμε ότι , η κατάσταση στο άθλημα μας έχει φτάσει πλέον σε κρίσιμο σημείο . Ο στρουθοκαμηλισμός δεν είναι η καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων . Η αδιαφορία δυστυχώς δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Η ανοχή και η ατιμωρησία είναι λάδι στη φωτιά..

Η καταστροφή ενός αθλήματος ξεκινά από τον άξονα του , που δεν είναι άλλος από τους ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ. Δυστυχώς για το άθλημα μας , η ανάπτυξη και η ποιότητα του χάντμπωλ εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό
από τα σφυρίγματα των διαιτητών. Όταν ένας προπονητής χτίζει μια ομάδα με τη βοήθεια της Διοίκησης του κι έρχεται ένας διαιτητής που δεν έχει καμμιά σχέση με το άθλημα και καταστρέφει σκόπιμα ή όχι αυτή την προσπάθεια , τότε το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό.

Αν δεν επέμβεις σαν διοίκηση της ΟΧΕ να προστατέψεις το ΠΡΟΙΟΝ σου, τότε την κατάσταση θα πρέπει να την πάρουν στα χέρια τους οι ίδιοι οι Σύλλογοι για να προστατέψουν αυτοί το άθλημα τους .
Εξάλλου η Ομοσπονδία δεν προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ πλέον στα σωματεία και γι αυτό ίσως αδιαφορεί για το μέλλον τους και την ανάπτυξη τους .

Κύριοι τα πρωταθλήματα δεν γίνονται για να βγάζουν extra χαρτζιλίκι κάποιοι (όχι όλοι) , που δεν έχουν καμμιά σχέση με το άθλημα που αγαπάμε, οι οποίοι γνωρίζουν, ότι κανείς δεν θα τους ελέγξει και κανείς δεν θα τους τιμωρήσει. Γι αυτό είναι προκλητικοί , εκδικητικοί , γράφουν και λένε ψέματα, είρωνες και αλαζονικοί .

Το ότι είναι ΑΣΧΕΤΟΙ με τους κανονισμούς είναι το μικρότερο κακό σε σχέση με τη συμπεριφορά τους. Δεν θα περιμένουμε να θρηνήσουμε θύματα ή να μείνουν ανάπηροι κάποιοι αθλητές μέχρι να ξυπνήσει η ομοσπονδία.

Οι γονείς ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ τα παιδιά τους να ασχοληθούν με το χάντμπολ και χρησιμοποιούν εκφράσεις απάνθρωπο, άγριο, επικίνδυνο και δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα ενός αγώνα Β΄εθνικής ανδρών π.χ. Εάν δεν πάρετε άμεσα μέτρα και συνεχιστούν τα φαινόμενα , τότε δεν μας μένει παρά να ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ από τα δήθεν πρωταθλήματά σας και τα χρήματα που θα ξοδεύαμε μπορούμε να πάμε ταξίδι στο Τέραμο , στη Σουηδία , στη Σερβία , στη Γαλλία ή όπου υπάρχει διεθνές τουρνουά να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ χάντμπολ και Αθλητισμό.

Σε ένδειξη καλής θέλησης θα θέλαμε να μην παίζουν αγώνες της ομάδας μας πατρινοί ή αργείτες διαιτητές. Εμείς δεν τους πληρώνουμε; Δεν τους θέλουμε. Δεν μας κάνουν. Ας έλθουν από την Αθήνα διαιτητές που είναι πιο κοντά.

Για το ΔΣ του Συλλόγου
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ
ΜΠΟΥΖΑΛΑΣ ΓΕΩΡ.             ΜΑΡΚΟΥ ΑΡΗΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

No comments