Γκάτφι και Φράγκου MVP σε άντρες και γυναίκες αντίστοιχα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γκάτφι και Φράγκου MVP σε άντρες και γυναίκες αντίστοιχα

O Τυνήσιος της ΑΕΚ αναδείχθηκε πολυτιμότερος της 7ης αγωνιστικής της Handball Premier

Για πρώτη φορά την φετινή σεζόν ο Ανίς Γκατφί κερδίζει τον τίτλου του MVP. Ο Τυνήσιος αριστερόχειρας ίντερ πέτυχε 9 γκολ και ήταν ο κορυφαίος στη νίκη της ΑΕΚ με 31-28 επί του Ποσειδώνα Λουτρακίου στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής στην Handball Premier.

Η ψηφοφορία
Ανίς Γκατφί (δεξί ίντερ- ΑΕΚ) 8

Σάββας Καρυπίδης (δεξί εξτρέμ- Φίλιππος) 3
Παντελής Κωστακίδης (αριστερό εξτρέμ- Ποσειδώνας) 1

«Ευχαριστώ τους προπονητές. Ένα παιχνίδι δεν κρίνεται μόνο από έναν παίκτη. Η συνεργασία είναι αυτό που μετράει. Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα είναι καλύτερη», σχολίασε ο 31χρονος αθλητής στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ.

Η Δέσποινα Φράγκου MVP στις γυναίκες
Η 16χρονη μαθήτρια Λυκείου αναδείχθηκε πολυτιμότερη της 6ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών

Σημαντική συμβολή στην πορεία του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών την φετινή χρονιά στην Α1 Γυναικών έχει η Δέσποινα Φράγκου.
Η 16χρονη αριστερόχειρας ίντερ σημείωσε 12 γκολ στην νίκη της ομάδας της με 40-31 επί του Φιλώτα Φλώρινας για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ψηφίστηκε από τους προπονητές πολυτιμότερη αθλήτρια.

Η ψηφοφορία
Δέσποινα Φράγκου (δεξί ίντερ- Μέγας Αλέξανδρος) 4
Έλσα Μάστακα (πίβοτ- ΠΑΟΚ) 2
Άννα Μίλασιτς (πλέι μέικερ- ΠΑΟΚ) 1

«Ευχαριστώ τους προπονητές. Το παιχνίδι είναι ομαδικό. Στόχος είναι να βελτιωνόμαστε σε κάθε αγωνιστική. Έχουμε μια νεανική ομάδα με όρεξη και θέληση. Όλες οι κοπέλες προσπαθούμε να εξελιχθούμε μέσα από την σκληρή δουλειά», σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ η 16χρονη μαθήτρια Λυκείου.

No comments