Σεριφάτο: Βόμβα με Στράτου. Πήρε ακόμα Καρακίτσου, Χάλα και Κουκουλομάτη (βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σεριφάτο: Βόμβα με Στράτου. Πήρε ακόμα Καρακίτσου, Χάλα και Κουκουλομάτη (βίντεο)

Με ξεκάθαρη πρόθεση να πρωταγωνιστήσει και στο Πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών (το οποίο ξεκινάει το επόμενο Σαββατοκύριακο), η διοίκηση του Σεριφάτο πραγματοποίησε την μεγαλύτερη μεταγραφή της στην ιστορία του γυναικείου τμήματος, καθώς ενέταξε στο ρόστερ του την πρώην διεθνή αθλήτρια Αννα Στράτου, καθώς και τις Αναστασία Καρακίτσου,  Χρυσούλα Χάλα και Νίκη Κουκουλομάτη. Και οι τέσσερις νέες  παίκτριες προέρχονται από την Ορμή Λουξ.

Η Στράτου είναι γεννημένη στις 19 Μαρτίου 1979, έχει ύψος 1.62 μ. και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού εξτρέμ. Εχει συνδέσει την καριέρα της με την ιστορία του τμήματος χειροσφαίρισης της Ορμής Πάτρας όντας αρχηγός της και μέλος της. Ξεκίνησε την καριέρα της από την ομάδα του Φοίνικα Πάτρας. Το 2000 με τη
συγχώνευση του Φοίνικα Πάτρας με τον Θρίαμβο Πάτρας αποτέλεσε μέλος του τμήματος χειροσφαίρισης του Θριάμβου, ενώ από το 2003 το σωματείο μετονομάστηκε σε Ορμή Πάτρας, με την οποία κατέκτησε 6 συνεχόμενα Πρωταθλήματα Ελλάδας (από το 2007 έως και το 2012), καθώς και 4 Κύπελλα Ελλάδας (2007, 2009, 2010, 2012).


No comments