Η Ακαδημία των Σπορ πήγε στην Εθνική - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Ακαδημία των Σπορ πήγε στην Εθνική

Με τον πρόεδρο των Εθνικών ομάδων χάντμπολ, Κώστα Αλεξιάδη (μέλος Δ.Σ. ΟΧΕ - πρώην διεθνής αθλητής) είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν την Πέμπτη το βράδυ μετά την προπόνηση τους στο Κουκούλι οι παίκτες της Ακαδημίας των Σπορ. Ο Κώστας Αλεξιάδης είναι ο πρώτος που έφτασε στην πόλη από την αποστολή της Εθνικής για να επιθεωρήσει το γήπεδο στο Κουκούλι, όπου την Κυριακή στις 3μ.μ. θα αντιμετωπίσει την Εθνική Κύπρου στα πλαίσια των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2017.

Ο τεχνικός υπεύθυνος της Ακαδημίας των Σπορ, Γιάννης Παπαγιαννόπουλος στο κάλεσμα του προς
το φίλαθλο κοινό της Πάτρας να παρευρεθεί στο Κουκούλι την Κυριακή τονίζει τα εξής: «Είναι τιμή για την πόλη μας, και όχι μόνον, που η ΟΧΕ έφερε άλλον έναν αγώνα στην Πάτρα της Εθνικής Ελλάδος Ανδρών. Καλώ όχι μόνον τους φιλάθλους του χάντμπολ της Πάτρας να παρακολουθήσουν και να ενισχύσουν την Εθνική Ελλάδας, αλλά και όλους τους φιλάθλους όλων των αθλημάτων να παρακολουθήσουν τον αγώνα, γιατί σπάνια εθνικό συγκρότημα της χώρας έρχεται να δώσει επίσημους αγώνες πρόκρισης στα γήπεδα μας. Μπορεί το άθλημα στην Πάτρα να περνάει μια κρίση, δεν παύει όμως αυτό να μας στερεί την ικανότητα να φέρουμε εις πέρας ένα τόσο σημαντικό γεγονός».

Στην φωτό διακρίνονται από αριστερά οι Κ. Καραγιάννης, Γ. Κασάπης, Η. Παπανικολάου, Δ. Καλούδης, Α. Κοκοής, Κ. Γεωργίου, Α. Λάγκης, Κ. Παναγιωταρόπουλος, Κ. Αλεξιάδης, Μ . Μάρκοβιτς, Π. Παναγιωταρόπουλος, Δ. Μακρυδάκης, Γ.-Π. Γαβριήλ Μπακόπουλος, Ε. Σταυρόπουλος και Α. Τσάμης.

Πηγή: pelop.gr

No comments