Ανδρέας Ανδρέου: "Ξέρουμε την Ελλάδα" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανδρέας Ανδρέου: "Ξέρουμε την Ελλάδα"

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον σημερινό αγώνα και η Εθνική Κύπρου με προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο της Πάτρας «Κουκούλι». Η ομάδα της Κύπρου μετά την ήττα της με 27-13 από την Ουκρανία θέλει να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο και σε αυτό στάθηκαν οι Κύπριοι διεθνείς, όπως φυσικά και στην στενή σχέση που υπάρχει με την Ελληνική ομάδα. Ανδρέας Ανδρέου, Χριστόφορος Νούγκοβιτς και Βασίλης Δημοσθένους μιλούν για τον αγώνα Ελλάδα- Κύπρος

Ανδρέας Ανδρέου (προπονητής Κύπρου): «Ευχαριστούμε για την φιλοξενία την Ελληνική Ομοσπονδία. Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε την Ελλάδα, την έχουμε μελετήσει. Εμείς
έχουμε μια καλή ομάδα, σίγουρα δεν μπορούν όλοι οι παίκτες μας να παίξουν σε υψηλό επίπεδο, αλλά θα κάνουμε την προσπάθεια μας. Σίγουρα με την Ελλάδα είναι ξεχωριστά, είμαστε αντίπαλοι για 60 μόνο λεπτά και μετά είμαστε πάλι φίλοι»

Για την επόμενη μέρα της Εθνικής μετά τον Γιάννη Αρβανίτη είπε: «Με τον κύριο Αρβανίτη είχαμε πολύ καλή συνεργασία. Η Ομοσπονδία αποφάσισε να πορευτεί με Κύπριους προπονητές. Για τον οποιοδήποτε είναι πάντα μεγάλη τιμή να είναι προπονητής στην Εθνική της χώρας του».

Χριστόφορος Νούγκοβιτς (τερματοφύλακας Κύπρου και πρώην αθλητής του Διομήδη Άργους): «Όπως κάθε φορά που αγωνιζόμαστε με την Εθνική Ελλάδος, έτσι και τώρα είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι που παίζουμε με τα αδέρφια μας. Θα ακούσουμε μια φορά τον Εθνικό Ύμνο και πάντα τα συναισθήματα είναι όμορφα. Εύχομαι να γίνει ωραίο παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Ο καλύτερος ας κερδίσει»

Βασίλης Δημοσθένους (πίβοτ Κύπρου και της ΑΕΚ): «Δύσκολο παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Προερχόμαστε από ήττα στην 1η αγωνιστική. Θέλουμε να δείξουμε πράγματα με τον νέο μας προπονητή. Θα κριθεί πιστεύω στις λεπτομέρειες. Εμείς θέλουμε να έχουμε διάρκεια».

No comments