Κρανάκης: "Θέλουμε να κερδίσουμε" - Αλεξιάδης: "Θα εφαρμοστούν στο έπακρο οι κανονισμοί των Ε.Ο" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κρανάκης: "Θέλουμε να κερδίσουμε" - Αλεξιάδης: "Θα εφαρμοστούν στο έπακρο οι κανονισμοί των Ε.Ο"

Στο ξενοδοχείο Astir Patras Hotel πραγματοποιήθηκε η επίσημη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Ελλάδα- Κύπρος για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών 2017, που θα διεξαχθεί σήμερα (15:00- ΕΡΤ2) στο κλειστό γυμναστήριο Πατρών «Κουκούλι».

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ, Κώστας Αλεξιάδης, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Γιώργος Κρανάκης, ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών Γιώργος Μαστορογιάννης, ο δεξιός εξτρέμ Δημήτρης Τζηράς, καθώς και εκπρόσωποι των χορηγών- υποστηρικτών της Ομοσπονδίας και της Εθνικής ομάδας, ΛΟΥΞ και Ergologic.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:


Κώστας Αλεξιάδης (Πρόεδρος Επιτροπή Εθνικών Ομάδων): «Φιλοξενούμαστε σε μια πόλη που μας είναι γνώριμη και συμπαθής. Και πέρυσι είχαμε έρθει εδώ πάλι απέναντι στην Κύπρο και μείναμε ευχαριστημένοι τόσο από την ζεστασιά της πόλης, όσο και από τον αγώνα. Είναι ένας σημαντικό παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου. Χρειαζόμαστε την συμπαράσταση των Πατρινών φιλάθλων. Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας και ειδικότερα τις εταιρείες ΛΟΥΞ και Ergologic που μας στηρίζουν σε δύσκολες εποχές».

Γιώργος Κρανάκης (Ομοσπονδιακός Προπονητής): «Παίζουμε το δεύτερο παιχνίδι μετά από την ήττα στη Λετονία. Έχουμε να αντιμετωπίσει πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και θέλουμε να κερδίσουμε. Γνωριζόμαστε πολύ καλά μια και τα τελευταία χρόνια έχουμε βρεθεί πολλές φορές αντιμέτωποι ενώ και αρκετοί διεθνείς της Κύπρου έχουν αγωνιστεί ή αγωνίζονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Στόχος μας μόνο η νίκη. Δεν πρέπει να πιστέψουμε σε καμία περίπτωση ότι το παιχνίδι είναι εύκολο. Κάνουμε κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους για να βοηθήσουν τους παίκτες σε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνουν».

Σε ερώτηση Δημοσιογράφου προς τους κ.κ. Αλεξιάδη και Κρανάκη για τις απουσίες και τους αθλητές που κλήθηκαν και δεν ήρθαν στην Εθνική ομάδα, το μέλος του Δ.Σ. και ο προπονητής απάντησαν:

Κώστας Αλεξιάδης: «Να γνωρίζετε υπάρχουν κανονισμοί στην Ομοσπονδία και εσωτερικός κανονισμός των Εθνικών ομάδων και θα εφαρμοστούν στο έπακρο»

Γιώργος Κρανάκης: «Οι κλήσεις γίνονται βάσει της αγωνιστικής ετοιμότητας του κάθε παίκτη. Είναι μεγάλη τιμή και υποχρέωση να έρθει ο κάθε παίκτης στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του.
Οι αρχές οι δικές μου δεν μπορούν να δεχθούν παίκτες a la carte. Έχουμε 19 παίκτες τους οποίους τους εμπιστεύομαι απόλυτα. Είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε αυτή την στιγμή. Για αυτούς που δεν ήρθαν, αρμόδια είναι η ομοσπονδία και η επιτροπή Εθνικών ομάδων».

Πλάτωνας Μαρλαφέκας (Διευθυντής Marketing ΛΟΥΞ και Πρόεδρος του επιμελητηρίου Αχαΐας): «Να ευχηθώ καλή επιτυχία να γίνει ένας καλός αγώνας. Καλή τύχη στους αθλητές με υγεία πάνω απ’ όλα. Εμείς ανταποκριθήκαμε σαν εταιρία στο κάλεσμα της ομοσπονδίας να μπούμε χορηγοί σε έναν σημαντικό αγώνα. Ευχαριστούμε την ΟΧΕ που επέλεξε για άλλη μια φορά την Πάτρα για ένα επίσημο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας».

 Κώστας Παπαδόπουλος (Διευθύνων Σύμβουλος Ergologic): «Είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε με την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος. Ανταποκριθήκαμε στην πρόταση με ιδιαίτερη χαρά. Είναι σημαντικό να στηρίζουμε τις ομάδες και ιδιαίτερα τις Εθνικές ομάδες. Αυτό που μας δημιουργεί επιπλέον κίνητρο υποστήριξης είναι πως το Χάντμπολ είναι αγνό άθλημα. Θέλουμε να είμαστε στο πλευρό του αθλητισμού, όσο περισσότερο μπορούμε».

Γιώργος Μαστορογιάννης (αρχηγός Εθνικής): «Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς για τη βοήθεια και την προσφορά τους στο άθλημα. Στον όμιλο δεν είμαστε το φαβορί όμως παίζουμε κόντρα με έναν αντίπαλο που τον ξέρουμε τον έχουμε κερδίσει. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε και αύριο και το Γενάρη. Πρέπει να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Δημήτρης Τζηράς (δεξιός εξτρέμ Εθνικής): «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στη Πάτρα. Όλα τα ματς του ομίλου είναι δύσκολα. Είναι ευκαιρία για όλους να δούμε άλλες παραστάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Μοναδικός στόχος είναι η νίκη και να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα στο γήπεδο».

No comments