Διασκέδασαν με χάντμπολ οι μαθητές στο Άργος (βιντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διασκέδασαν με χάντμπολ οι μαθητές στο Άργος (βιντεο)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, το τουρνουά handball για δημοτικά σχολεία, που διοργάνωσε ο Α.Ο. Διομήδης Άργους. Το Κλειστό Γυμναστήριο Άργους γέμισε με παιδικές φωνές, χαμόγελα και παιχνίδι, όπου οι μικροί μαθητές είχαν την τιμητική τους. Το τουρνουά ξεκίνησε το Σάββατο 24 Οκτωβρίου με τους αγώνες για τα παιδιά της Α’ και Β’ Δημοτικού,συνεχίστηκε χθες με τους αγώνες για τα παιδιά Γ’ και Δ’ Δημοτικού και ολοκληρώθηκε σήμερα με τους αγώνες για τους μαθητές και τις μαθήτριες Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού.

Σε γιορτινό κλίμα, γονείς και παιδιά πέρασαν λίγες ώρες ξενοιασιάς και αθλητικής δημιουργίας, καθώς ο σύλλογος του Διομήδη είχε άψογη
οργάνωση, ώστε όλα τα παιδιά να συμμετέχουν στους αγώνες των σχολείων τους και να αγωνιστούν στο τεραίν που παίζουν οι παίκτες της ανδρικής ομάδας, τους οποίους θαυμάζουν.

Στους αγώνες βρέθηκαν οι παίκτες και οι προπονητές της ανδρικής ομάδας του Διομήδη Άργους, οι οποίοι ήταν στη διάθεση των παιδιών για να συζητήσουν, να μάθουν οτιδήποτε θέλουν σχετικά με το handball, αλλά και για να παίξουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.



No comments