"Συγκέντρωση και όχι αβίαστα λάθη" - Ζωντανά το παιχνίδι της ανδρών (ΕΡΤ2 19:15) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Συγκέντρωση και όχι αβίαστα λάθη" - Ζωντανά το παιχνίδι της ανδρών (ΕΡΤ2 19:15)

Η Δημόσια Τηλεόραση θα μεταδώσει απευθείας τη σημερινή αναμέτρηση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες του Αθλητικού Τμήματος της ΕΡΤ και της ΟΧΕ που ήρθε σε συμφωνία με την Λετονική Ομοσπονδία Χάντμπολ, ο αγώνας Λετονία- Ελλάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών 2017 θα μεταδοθεί απευθείας από την Δημόσια Τηλεόραση (ΕΡΤ-2) αύριο 4 Νοεμβρίου στις 19:15.

Χάρης Μάλλιος και Απόστολος Παλάσκας μιλούν για τον αγώνα Λετονία- Ελλάδα

Η αντίστροφή μέτρηση για τον πρώτο αγώνα της Εθνικής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017 έχει
ξεκινήσει. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει σήμερα την Λετονία στην πόλη Ντόμπελε με τους διεθνείς μας Χάρη Μάλλιο και Απόστολο Παλάσκα να τονίζουν:

Χάρης Μάλλιος (πλέι μέικερ Εθνικής Ανδρών): «Η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αυριανό αγώνα. Είναι το πρώτο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, το οποίο είναι πάντα σημαντικό. Θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί με όλες μας τις δυνάμεις. Πρέπει να προσέχουμε τα αβίαστα λάθη και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Αυτό είναι το κλειδί του ματς, καθώς και να μην δεχθούμε εύκολα γκολ στην κόντρα».

Απόστολος Παλάσκας (αριστερός ίντερ Εθνικής): «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας να παλέψουμε σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και να μην κάνουμε εύκολα λάθη. Θα δώσουμε ότι έχουμε ο καθένας για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Η ομάδα έχει προετοιμαστεί καλά, υπάρχει μεγάλη όρεξη και θέληση από όλους και θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να μπορέσουμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

No comments