Επιστροφή στις νίκες - Τι ειπώθηκε στην συνέντευξη τύπου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστροφή στις νίκες - Τι ειπώθηκε στην συνέντευξη τύπου

Τρίτη νίκη για τους «Λύκους» στην Handball Premier με πρώτο σκόρερ τον Παπαδόπουλο

Μέχρι το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ντέρμπι η αναμέτρηση του Διομήδη Άργους με τον Πανελλήνιο για την 4η αγωνιστική της Handball Premier. Οι «Αργίτες» με κορυφαίους τους Παπαδόπουλο, Ντάσεβιτς νίκησαν άνετα 32-21 τους «Ολυμπιονίκες» και ανέβηκαν στην 2η θέση της βαθμολογίας με έξι πόντους. Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο προπονητής του Πανελληνίου Γιώργος Ζαραβίνας. Ο άλλοτε αρχηγός των «Λύκων» στην επιστροφή του για πρώτη φορά στο Άργος, ως αντίπαλος, καταχειροκροτήθηκε από την κερκίδα που αναγνώρισε για μια ακόμα φορά την προσφορά του στον Σύλλογο.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 32-21

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 7-3, 9-4, 12-5, 16-7, 19-8 (ημχ.), 21-11, 22-14, 25-17, 28-18, 30-19, 32-21
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Κοτανίδης, Μεγαλοοικονόμου 1, Καρκαλάτος 2, Κρεμαστιώτης 3, Πασσιάς 3, Σιαματάς, Άντρεγιτς 3, Ντάσεβιτς 5, Τουνγκελίδης, Σαμαράς 4, Σεϊρεκίδης, Μυλωνάς 1, Λοϊζος, Δάσκαλος 2, Ξαγοράρης, Παπαδόπουλος 8.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Παζάρογλου, Παπαπούλιος, Κρητικός 8, Στούμπης 2, Μακρυγιάννης, Μάτοβιτς 4, Μπαρίκος, Κουτρουμπής, Χειβιδόπουλος, Βλαχοθανάσης, Καραστέργιος, Τζάνος, Χαντέλης 1, Χιωτέλλης, Παπαδιονυσίου 6, Χατζηκωνσταντίνου.
Διαιτητές: Αβράμης- Καραπάνος, Κόκκινη: 39:3 Χαντέλης (τρία δίλεπτα), δίλεπτα: 3-7, πέναλτι: 6/7-1/1.

Στη συνέντευξη Τύπου οι πρωταγωνιστές τόνισαν

Γιώργος Ζαραβίνας (τεχνικός Πανελληνίου): «Ευχαριστούμε για την φιλοξενία και εγώ προσωπικά για την θερμή υποδοχή. Από αυτά τα ματς έχουμε μόνο να κερδίσουμε. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας που είναι η βελτίωση μέρα με τη μέρα».

Δημήτρης Δημητρούλιας (προπονητής Διομήδη): «Πριν κάποια χρόνια ήμασταν πλάι πλάι με τον Γιώργο σε συνεντεύξεις Τύπου μετά από μεγάλες επιτυχίες της ομάδας, τώρα είμαστε εδώ ως προπονητές και αυτό είναι πολύ υγειές. Θέλω να τον συγχαρώ για όλα όσα έχει καταφέρει δύο χρόνια στον Πανελλήνιο που είναι μια ιστορική ομάδα του αθλήματος. Ήταν ένα ματς ιδιαίτερο, αφού εκτός από τον Γιώργο, είχαμε αντιπάλους σήμερα τρεις παίκτες (Χειβιδόπουλος, Χαντέλης, Κουτρουμπής) που ανήκουν στον Διομήδη. Έχουμε πολλούς λόγους να παρακολουθούμε τον Πανελλήνιο, είμαι σίγουρος ότι θα κάνει και άλλες εκπλήξεις».

Γιάννης Χαντέλης (παίκτης Πανελληνίου): «Κάναμε κακό ματς, παρασυρθήκαμε από τον ρυθμό του Διομήδη. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε, δεν είναι αυτή η εικόνα που πρέπει να δείξουμε στην συνέχεια».

Αδάμ Παπαδόπουλος (πίβοτ Διομήδη): «Συγχαρητήρια στον Πανελλήνιο για την αξιόλογη προσπάθεια του φέτος. Νίκησε τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ και αυτό δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην συνέχεια. Εμείς σήμερα ήμασταν σοβαροί και πήραμε αυτό που θέλαμε από τον αγώνα».

No comments