Λοϊζος και Α. Παπαδόπουλος για τους αγώνες της ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Λοϊζος και Α. Παπαδόπουλος για τους αγώνες της ανδρών

Κορυφώνεται η προετοιμασία της εθνικής ανδρών για τα δύο παιχνίδια με Λετονία την Τετάρτη και Κύπρο την ερχόμενη Κυριακή. Η προετοιμασία εξελίσεται ομαλά για την ομάδα μας που αναχώρησε για την Φινλανδία για δύο φιλικούς αγώνες το Σάββατο και την Κυριακή. Για τα επερχόμενα παιχνίδια οι δυο αθλητές του Διομήδη Αδάμ Παπαδόπουλος και Νίκος Λοΐζος, δήλωσαν για τους αγώνες της εθνικής:

Α. Παπαδόπουλος: Το έργο μας είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο με προσπάθεια και υπομονή θα μας βγει το αποτέλεσμα που θέλουμε.. Μεγάλο φορτίο να φοράς το εθνοσημο της χώρας σου για αυτό και θα καταθεσουμε ψυχή και σώμα μέσα στο γήπεδο..

Λοΐζος: ειναι χαρα και τιμη για καθε αθλητη να εκπροσωπει την χωρα του και να παιζει με παθος δινοντας το 100% ετσι ωστε να φερει το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα.εχουμε δυο πολυ δυνατα φιλικα παιχνιδια με την εθνικη φινλανδιας για να προετοιμαστουμε καταλληλα για τα
επισημα παιχνιδια.ολοι οι αθλητες ειναι διατεθειμενοι να δωσουν τον καλυτερο τους εαυτο για να πετυχουμε τους στοχους μας.

No comments