ΟΧΕ: Χρήμα σε σωματεία και διαιτητές - Χορηγός σε παίδες και παμπαίδες ο "Βριληττός" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΧΕ: Χρήμα σε σωματεία και διαιτητές - Χορηγός σε παίδες και παμπαίδες ο "Βριληττός"

Σημαντικές αποφάσεις αναμένεται -εκτός απροόπτου- να εγκριθούν από το ΔΣ της ΟΧΕ, που συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα. Πιο συγκεκριμένα από την επιχορήγηση 370.000 που λήφθηκε πρόσφατα, θα κρατηθεί ενα ποσό που θα αφορά τα ανελαστικά έξοδα της Ομοσπονδίας (μισθοδοσίες, προμηθευτές, εθνικές ομάδες, ΕΡΤ κλπ) και όλο το υπόλοιπο ποσό θα διατεθεί στα σωματεία, διαιτητές, παρατηρητές, κριτές, έναντι παλαιών οφειλών.

Παράλληλα θα τεθεί προς έγκριση και η πρόταση του επικεφαλής του τουρνουά "Βριληττός" και
παλαίμαχου διεθνή κ. Δ. Κοτσιώνη, για ανάληψη αποκλειστικής χορηγίας των διακλιμακιακών/εθνικών ομάδων ηλικίας παίδων και παμπαίδων, για μια διετία. Η συγκεκριμένη ολοκληρωμένη πρόταση, αναμένεται να δώσει πνοή στην ανάπτυξη, αφού μεταξύ άλλων προβλέπει τακτές προετοιμασίες ανα την επικράτεια, συμμετοχή σε διεθνή τουρνουά σε Ελλάδα και εξωτερικό κλπ. Αρχή σε αυτές τις δραστηριότητες, έχει προγραμματιστεί άμεσα, με προπονήσεις κλιμακίων παμπαίδων στην Προσοτσάνη από 25 εως 28 Οκτώβρη.  

Σε επικοινωνία μας με τον πρόεδρο της ΟΧΕ κ. Γκαντή μας είπε ότι "Συνεχίζουμε με συνέπεια, να υλοποιούμε όσα είχαμε δεσμευτεί, σε μια εποχή εξαιρετικά δύσκολη. Αν υπάρχει κανονική ροή των επιχορηγήσεων από τη ΓΓΑ, αναμένουμε να εξοφλήσουμε τα σωματεία και τα στελέχη των αγώνων μέχρι το τέλος του 2016. Από την άλλη αναζητούμε συνεργασίες και χορηγίες για να τονώσουμε την ανάπτυξη που αποτελεί το κύταρρο του αθλήματος. Σήμερα θα έχουμε ευχάριστα νέα για τους μικρούς μας αθλητές"   

No comments