Δημητρούλιας: "Συγκίνηση κι ανάμεικτα συναισθήματα" - Σαμαράς: "Συγκεντρωμένοι για τους δυο βαθμούς" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: "Συγκίνηση κι ανάμεικτα συναισθήματα" - Σαμαράς: "Συγκεντρωμένοι για τους δυο βαθμούς"

Για την 6η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο 24 Οκτωβρίου (17.00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Κατερίνης τον τοπικό Αρχέλαο. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Τόλιος και Λινάρδος, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Ζέρβα.

Για τις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού μίλησε ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Όλα τα ματς στη φετινή A1 έχουν ιδιαιτερότητες και δεν μπορείς να τα κερδίσεις αν δεν μπεις στο γήπεδο για να παίξεις το 100% σου. Αυτό αποδείχτηκε στις μέχρι τώρα αγωνιστικές, από τη μεγάλη διασπορά βαθμών και τις πολλές εκπλήξεις, γι αυτό είναι πολύ μεγάλη σημασίας να μαζεύουμε βαθμούς, το δυνατόν περισσότερους που ίσως, μας φέρουν βαθμολογικά απροσδόκητα καλύτερα από το προσδοκώμενο.

Προσωπικά το να παίζει η ομάδα μου στο γήπεδο που έκανα τα πρώτα μου βήματα στο χάντμπολ,
πάντα θα ενέχει συγκίνηση κι ανάμεικτα συναισθήματα όμως, την ώρα του αγώνα είμαστε αντίπαλοι κι αυτό είναι το υγιές. Δουλεύουμε και θα δουλεύουμε πολύ το επίπεδο της αξιοπιστίας μας στο επίπεδο συνεργασιών, αλλά και ως προς τη συνολική παραγωγικότητά μας στους αγώνες. Το ζητούμενο σε αυτό το παιχνίδι είναι να κάνουμε μια αξιόπιστη για μας εμφάνιση και να δούμε αν το αποτέλεσμα αντιστοιχεί στην προσπάθεια μας».

Ο αρχηγός του ΔιομήδηΝίκος Σαμαράς τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους δυο βαθμούς. Η συγκέντρωσή μας και η πειθαρχία μας θα πρέπει να συνεχιστούν και στο διάστημα της διακοπής των αγώνων (λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής), γιατί ακολουθούν δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι». 

No comments