Επιστροφή στην Α2 με σούπερ εμφάνιση - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστροφή στην Α2 με σούπερ εμφάνιση

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και η ομάδα παρουσιάστηκε και επίσημα στο κοινό στην 1η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Α2 Κατηγορίας. Και τι επιστροφή! Η ομάδα του Στέλιου Υετίωνα και Απόστολου Κεχαγιά, κεφαλαιοποίησε τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού και με πολύ καλή εμφάνιση επιβλήθηκε του Ζαφειράκη Νάουσας με 37-31.

Κάθε πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις και ειδικά όταν αυτή συνδυάζεται με έναν έμπειρο αντίπαλο όπως ο Ζαφειράκης Νάουσας. Η ομάδα, όμως, ξεκίνησε τον αγώνα με διάθεση να δείξει ότι στην έδρα της δεν θα έχει κανένας τύχη και κάπως έτσι
συμπληρώθηκε το πρώτο 10λεπτο με σκορ 8-3. Στη συνέχεια, ο Ζαφειράκης ισορρόπησε το παιχνίδι με αποτέλεσμα στο 20λεπτο το σκορ να είναι 10-9 και το ημίχρονο να κλείνει με σκορ 19-16. Στο 2ο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στο 45′ το σκορ ήταν 29-20 με το υπόλοιπο 15λεπτο να ακολουθεί το ίδιο μοτίβο και να φτάσουμε στη νίκη -χαλαρώνοντας στο τέλος- με σκορ 37-31.

Η επιστροφή της ομάδας στην Α2 κέντρισε το ενδιαφέρον πολύ κόσμου. Στο γήπεδο βρίσκονταν περί τους 200 φιλάθλους, ανάμεσά τους η ομάδα του ΠΑΟΚ η οποία προηγουμένως είχε κερδίσει στο ντέρμπι της αγωνιστικής της Α1 τον Διομήδη Άργους, προπονητές αντιπάλων ομάδων της Α2 και πολλοί ακόμα αθλητές.

Επόμενο ματς-ντέρμπι το άλλο Σάββατο με τον Άρη Θεσσαλονίκης στο γήπεδο της Πολίχνης.

ΔΙΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ - ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 37-31
Δίας Πολίχνης (Υετίων-Κεχαγιάς): Χατζηγιαννίδης, Λιόλιος, Ιλερής(12), Θαναηλάκης(5), Τσιρογιάννης, Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης(5), Ραζακιάς, Τραϊανός(2), Μποσνακίδης(3), Μπαντής(7), Νικολαϊδης(1), Ανδρεαδάκης(2), Μακέδας Θ., Μακέδας Ν., Αργυρόπουλος

Ζαφειράκης (Παυλίδης): Τριγώνης, Μαυροδουλάκης(6), Τζουβάρας(1), Μπουμπουλέντρας, Κολοβός, Λιούμης, Τσιγαρίδας(1), Καραμπιάκος(3), Μαντζώρος, Καραγεωργίου, Ρότζιος(3), Ροδοβίζης(1), Χατζηγεωργίου(7), Καραπεΐδης (8), Πετρίδης, Καραβίτης(1).

Πηγή: dias-hc.gr

No comments