Συνέντευξη τύπου ΧΑΝΘ - Φίλιππος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνέντευξη τύπου ΧΑΝΘ - Φίλιππος

Νίκος Ζλατάνος (τερματοφύλακας Φιλίππου)
Εύχομαι κατ’  αρχάς καλή χρονιά και εμείς την είχαμε έχοντας δύο στα δύο. Θεωρώ ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Αντίπαλός μας είναι μόνο ο κακός μας εαυτός αλλά εμείς θέλουμε να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Καλή συνέχεια στη ΧΑΝΘ και να πετύχει τους στόχους της.

Αλέξης Αργυρίου (Πίβοτ-ΧΑΝΘ)
Κάναμε ένα πολύ άσχημο ξεκίνημα στο παιχνίδι και φάνηκε ότι δεν διαχειριστήκαμε σωστά το ψυχολογικό κομμάτι.  Μειώσαμε βέβαια τη διαφορά σε κάποια σημεία στο δεύτερο μέρος αλλά δεν αντέξαμε. Η ήττα αυτή δεν μας απογοητεύει αλλά μας πεισμώνει. Μέσα από τη δουλειά μας θα έρθουν και οι μεγάλες νίκες. Ο φίλιππος ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια.

Κώστας Τούτσης (προπονητής Φιλίππου)

Να ευχηθώ στη ΧΑΝΘ και στον Νίκο Μάντζο καλή συνέχεια. Έχω πει ότι η φετινή ΧΑΝΘ σε σχέση με τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει επίπεδο και αυτό θα φανεί στη συνέχεια. Εμείς κάνουμε μια προσπάθεια να μπολιάσουμε τα παλιά παιδιά με κάποια νέα και ελπίζω να το καταφέρουμε. Το πολύ καλό  ξεκίνημα κάποιες φορές γίνεται επικίνδυνο και επιβεβαιώθηκα. Θα με προβληματίσει το διάστημα που δεν βρίσκαμε λύσεις και νομίζω ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ολοκληρώσαμε όμως με καλή εικόνα και η νίκη μας είναι δίκαιη.

Νίκος Μάντζος (προπονητής ΧΑΝΘ)
Βρεθήκαμε σε κακή μέρα έχοντας άσχημη απόδοση στο πρώτο 25 λεπτο. Θέλαμε να «σφίξουμε»  τον Φίλιππο αλλά μας βγήκε ανάποδα. Κάναμε στο διάστημα αυτό αβίαστα λάθη, δώσαμε στον Φίλιππο εύκολα γκολ και σε συνδυασμό με την καλή απόδοση του Ζλατάνου χωρίς να το καταλάβουμε χάναμε 9-1 και λίγο μετά 16-3. Όποιος γνωρίζει από χάντμπολ και ειδικά όταν παίζεις με ομάδες της δυναμικής του φιλίππου ξέρεις ότι  είναι δύσκολο να κάνεις ανατροπή. Παρ’  όλα αυτά προσπαθήσαμε πολύ και κάναμε ένα μεστό παιχνίδι στο διάστημα 25’-45’. Δημιουργήσαμε ωραίες φάσεις, βγάλαμε πάθος και ψαλιδίσαμε αισθητά τη διαφορά, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Η ήττα και η διαφορά δεν με ενοχλεί όσο το  «νεκρό»  πρώτο διάστημα που δεν μπήκαμε στο γήπεδο. Θα το αναλύσουμε όμως και μέσα από τη δουλειά θα το διορθώσουμε. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας.

No comments