Στιγμιότυπα και δηλώσεις από το Λουτράκι (HD video) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στιγμιότυπα και δηλώσεις από το Λουτράκι (HD video)

Εδώ και πολλά χρόνια η ΑΕΚ έμαθε να μεγαλώνει μέσα από τις κακουχίες και να παραμένει στα ψηλά στρώματα της Α1 χάντμπολ. Η φετινή χρονιά δεν είναι διαφορετική, καθώς μπορεί στα διοικητικά να υπάρχει μια μεγαλύτερη ηρεμία, αλλά στον αγωνιστικό τομέα, ο Γιάννης Αρβανίτης και οι συνεργάτες του καλούνται να διαχειριστούν ένα ως επί το πλείστον νέο υλικό και να δημιουργήσουν για μια ακόμη χρονιά μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει.

Στο δυσκολότερο σημείο της προετοιμασίας τους βρίσκονται στον Ποσειδώνα, καθώς η καθημερινή δουλειά που γίνεται στο sportscamp, είναι πολύ σκληρή. Η ομάδα του Λουτρακίου, εδώ και λίγες
ημέρες έχει να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα της αποχώρησης του Σπύρου Χερουβείμ για το Κατάρ και ακόμη δεν υπάρχει κάτι τελεσίδικο για το αν θα έχουμε περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

Το sportshero.gr,  βρέθηκε στο φιλικό του Ποσειδώνα με την ΑΕΚ και μίλησε με τους Νίκο Γραμματικό, Γιώργο Πέρρο, Μπάμπη Δομπρή, Γιάννη Αρβανίτη, Χριστόφορο Μπακαούκα, Διονύση Γεωργιάδη και Παναγιώτη Νικολαΐδη για τα όσα περιμένουν την νέα σεζόν.

Πηγη : sportshero.gr


No comments