Χρήσιμα συμπεράσματα σε κλίμα συγκίνησης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χρήσιμα συμπεράσματα σε κλίμα συγκίνησης

Με υψηλού επιπέδου θέαμα και μέσα σε απόλυτα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο κλίμα, ολοκληρώθηκαν οι φιλικοί αγώνες του Διομήδη με την Ελβετική Wacker Thun, προς τιμήν του εκλιπόντος Βαγγέλη Δεμοίρου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου. Και οι δύο αγώνες έληξαν υπέρ της πανίσχυρης Ελβετικής ομάδας (23-28 ο πρώτος και 22-26 ο δεύτερος), γεγονός όμως που δεν προβλημάτισε τον Μίμη Δημητρούλια, αφού έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των αθλητών του και δοκίμασε διάφορα σχήματα σε άμυνα και επίθεση.

Εκτός του αγωνιστικού μέρους, συγκινητικές ήταν οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν όταν το μέλος της
Διοίκησης Νίκος Βλαχοσπύρος μίλησε στην ανάπαυλα του αγώνα, για τον Βαγγέλη Δεμοίρο, καθώς με τρεμάμενα λόγια εξήρε το μεγαλείο του αδικοχαμένου αθλητή του Διομήδη, αλλά και την συμβολή του στην ανάπτυξη του αθλήματος στην Αργολίδα.

Παρούσης της οικογένειας του Βαγγέλη, αλλά και του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κου Τάσσου Χειβιδόπουλου, του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών κου Δημήτρη Καμπόσου και της προέδρου του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Αργολίδας κας Σούλας Παπαγεωργοπούλου, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην μητέρα του Βαγγέλη Δεμοίρου, η οποία με τα συγκινητικά της λόγια ευχαρίστησε τον Διομήδη για την επί σειρά ετών πρωτοβουλία του για τους συγκεκριμένους αγώνες και καταχειροκροτήθηκε από το πλήθος των φιλάθλων που τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση. Το σύνολο των εσόδων και από τους δύο αγώνες δόθηκε στην κα Παπαγεωργοπούλου για τις ανάγκες του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Αργολίδας.

Η συνέχεια της βραδιάς είχε ψυχαγωγικό και χαλαρωτικό χαρακτήρα, καθώς παρατέθηκε κοινό γεύμα στους παίκτες και τους προπονητές και των δύο ομάδων στο Εν Λευκώ Bistro στο Άργος, ενώ το κέφι συνεχίστηκε μέχρι τις πρωινές ώρες σε κέντρο διασκέδασης στην παραλιακή Νέας Κίου.

No comments