Άρης Θεσσαλονίκης: Σημαντική ενίσχυση με δώδεκα μεταγραφές - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Άρης Θεσσαλονίκης: Σημαντική ενίσχυση με δώδεκα μεταγραφές

Με σημαντική ενίσχυση για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Άρη Θεσσαλονίκης, που φέτος θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας (2ος όμιλος), ολοκληρώθηκε η θερινή μεταγραφική περίοδος της Ο.Χ.Ε.

Στο δυναμικό του Άρη εντάχθηκαν, για την νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016, οι παρακάτω δώδεκα αθλητές : Τσαγκαράκης Γιώργος (επιστροφή από διετή θητεία στην ΧΑΝΘ), Ντόβας Παναγιώτης (από Φίλιππο Βέροιας), Δινάλης Βασίλης (από Φίλιππο Βέροιας), Κοέν Ιωσήφ (από ΧΑΝΘ), Κουτσουφλιάνος
Χρυσάφης (από Ζαφειράκη Νάουσας), Μολφέτας Αντώνης (από ΧΑΝΘ), Παπαχρήστου Γιώργος (από Αμύντα Αμυνταίου), Γεώργεβιτς Αλέξης (από ΑΕΣΧ Πυλαίας), Τζιάκης Στέλιος (από Απόλλωνα Σταυρούπολης), Αδαμίδης Ηρακλής (από Απόλλωνα Σταυρούπολης), Χρυσόπουλος Αλέξης (από Ν. Ελβετία) και Βεζυργιαννόπουλος Παναγιώτης (από Ζαφειράκη Νάουσας).

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας και η έναρξη της προετοιμασίας υπό τις οδηγίες του τεχνικού κ. Θανάση Γαγάτση θα πραγματοποιηθούν στα τέλη του Αυγούστου, ενώ οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις ξεκινούν το Σ/Κ 17-18 Οκτωβρίου με τον εντός έδρας αγώνα με τον Α.Ο. Ιωαννίνων.

No comments