OXE: Φεύγει χρέος 360.000 ευρώ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

OXE: Φεύγει χρέος 360.000 ευρώ

Ο όρος "κούρεμα του χρέους" είναι μια φράση που ακούγεται πολύ τώρα τελευταία, λόγω της δύσκολης συγκυρίας που περνά η πατρίδα μας. Έτσι και στο χάντμπολ....

Σύμφωνα με πληροφορίες το δεινόπαθο ταμείο της ΟΧΕ θα υποστεί μεγάλη ελάφρυνση αφού υπήρξε διευθέτηση του χρέους των 360.000 ευρώ προς την Παγκόσμια Ομοσπονδία, ύστερα από τις συντονισμένες ενέργειες του προέδρου της ΟΧΕ κ. Γκαντή και του διευθυντή των εθνικών ομάδων κ. Τραϊκόγλου, προς τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Δρ. Χασάν, κατά την πρόσφατη επίσκεψη τους στη Βασιλεία.

Πέραν του γεγονότος ότι το ποσό που "κουρεύτηκε" είναι ιδιαίτερα σημαντικό (θα ανακοινωθεί
αύριο στη ΓΣ), το ποσό που θα πληρωθεί, δεν θα αφαιρεθεί από τον προυπολογισμό της ΟΧΕ, αλλά θα δοθεί από το υπουργείο αθλητισμού. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η ομοσπονδία της Βραζιλίας, που προσπάθησε κάτι αντίστοιχο και η οποία θα διοργανώσει τους ολυμπιακούς αγώνες το 2016, δεν κατάφερε τη διευθέτηση του δικού της χρέους, πληρώνοντας οφειλή 1.200.000 χωρίς την παραμικρή ελάφρυνση.

Ευχή αυτά ταχρήματα που θα μείνουν στο ταμείο να χρησιμοποιηθούν στις εθνικές ομάδες και την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος!!! 

No comments