Εντυπωσιακή η έναρξη του Λουξ Cup - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εντυπωσιακή η έναρξη του Λουξ Cup

Με μία εντυπωσιακή τελετή έναρξης στον πολυχώρο «Χάραμα» ξεκίνησε το «Λουξ Cup U13».

Χρώματα, πυροτεχνήματα, μουσική και μεγάλη προσμονή για την έναρξη των αγώνων συνέθεσαν το κλίμα της γιορτής, που θα μείνει αξέχαστη σε όσους την παρακολούθησαν.
Η ορχήστρα και οι ερμηνευτές, οι ξυλοπόδαροι και οι κλόουν, κράτησαν αμείωτο το κέφι μικρών και μεγάλων για δύο ώρες. Όμως, η πιο όμορφη εικόνα ήταν εκείνη των ομάδων, με τους εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες να διασκεδάζουν μαζί.

Κάπως έτσι, επετεύχθη ο πρώτος στόχος, που είναι το σμίξιμο εκατοντάδων παιδιών που αγαπούν το
χάντμπολ, σε ένα τουρνουά πρωτοφανούς μεγέθους για τα ελληνικά δεδομένα. Παιδιά από κάθε γωνιά της Ελλάδος, που από σήμερα έως τις 25 Ιουνίου θα συμμετάσχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παμπαίδων Β', Παγκορασίδων Β' και Μίνι Αγοριών και Κοριτσιών.

Ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο πρόεδρος της Ορμής - Λουξ Ανδρέας Κόγκας, ο τεχνικός της ομάδας Στέλιος Σεϊρεκίδης, η πρόεδρος της επιτροπής Ανάπτυξης της ΟΧΕ Κυριακή Μπακουλοπούλου και η Εύη Μαλαμάκη, μέλος του διοικητικού συμβουλίου από το «Χαμόγελο του Παιδιού» καλωσόρισαν στην Πάτρα τους 785 αθλητές και αθλήτριες, από τους 35 συλλόγους, που συμμετέχουν στο «Λουξ Cup 2015.
Άπαντες ευχήθηκαν στους αθλητές και τις αθλήτριες να διασκεδάσουν τη συμμετοχή τους στους αγώνες, μέσα σε πνεύμα ευγενούς άμιλλας.

No comments