Ο Αλέξης Αλβανός MVP της χρονιάς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Αλέξης Αλβανός MVP της χρονιάς

Ο Αλέξης Αλβανός οδήγησε φέτος τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του νταμπλ και ο ίδιος κέρδισε τον τίτλο του MVP της χρονιάς.

Με τελικό απολογισμό έντεκα γκολ, σε ένα ματς που δεν ξεκίνησε καλά για τον ίδιο (0/4 σουτ) ο Αλβανός ήταν και πάλι ηγέτης για τον ΠΑΟΚ στον συγκλονιστικό τελικό που κρίθηκε στα πέναλτι (43-40).
“Πράγματι, το ματς ήταν συγκλονιστικό, πραγματική διαφήμιση για το χάντμπολ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Παρά τις αμφιβολίες που είχαν εκφραστεί από κάποιους, για τη δυναμική της ομάδας, εμείς καταφέραμε να
δικαιώσουμε πρώτα απ’ όλα τους εαυτούς μας. Το νταμπλ είναι η ιδανική κατάληξη της σεζόν, η ανταμοιβή για όσα τραβήξαμε, με τις θυσίες μας και τους κόπους μας στις προπονήσεις”, είπε ο Αλέξης Αλβανός, που πανηγύρισε τον 12ο τίτλο της καριέρας του (5 πρωταθλήματα, 6 κύπελλα, 1 EHF Cup).
Αναφορικά με την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της χρονιάς ο Αλβανός δήλωσε “πολύ χαρούμενος, αφού ακόμη και στα 35 μου καταφέρνω να βγαίνω MVP. Αυτός ο τίτλος, όμως, ανήκει σε όλους τους συμπαίκτες μου, όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τους αξίζει αυτή η διάκριση όσο αξίζει και σε εμένα”.
Με το που τέλειωσε ο τελικός, ο σούπερ σταρ του ελληνικού χάντμπολ είχε δίπλα του τη σύζυγό του, Νόνη και τα δύο παιδιά τους. Σε αυτούς αφιέρωσε το νταμπλ, “στην οικογένειά μου που με στηρίζει κάθε μέρα”, όπως είπε

Πηγή: sportsfeed.gr

No comments