Η βράβευση του Νίκου Μουντζουρίδη (video) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η βράβευση του Νίκου Μουντζουρίδη (video)

Στη γιορτή του ΑΣΕΔ την προηγούμενη Τετάρτη, ο σύλλογος των εκπαιδευτηρίων, τίμησε στο Νίκο Μουντζουρίδη, μέχρι πρότινος αθλητή της ομάδας, όπου μετά από 20 χρόνια παρουσίας του στο σύλλογο αποφάσισε να "κρεμάσει" τα παπούτσια του. Για το λόγο αυτό οι υπεύθυνοι του συλλόγου έφτιαξαν ένα video αφιερωμένο, που προηγήθηκε της βράβευσης, μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα που καταχειροκροτούσε τον διακεκριμένο αθλητή με την απαράμιλλη τεχνική και το εξαιρετικό ήθος. Ο ίδιος, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε συμπαίκτες, προπονητές, παράγοντες και διοίκηση για αυτό το όμορφο, 20ετές ταξίδι που του πρόσφερε μοναδικές αναμνήσεις.

Σε σχετική ερώτηση, ανέφερε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τις στιγμές χαράς που έζησε, ιδιαίτερα μετά
από κατακτήσεις τίτλων σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Μίλησε για τη μοναδική εμπειρία του πρώτου σχολικού πρωταθλήματος που κατέκτησε ενώ λίγο αργότερα τόνισε ότι σχολείο και αθλητισμός συνδυάζονται άριστα και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο εφόσον υπάρχει ο αντίστοιχος προγραμματισμός και η ειλικρινής διάθεση.

Η τιμητική πλακέτα δόθηκε από τον αντιπρόεδρο του ΔΣ ΑΣΕΔ, κ. Νικόλαο Ζαλώνη, ο οποίος μαζί με τους κ. Χρήστο Γιαννάδη (manager ανδρικής ομάδας χάντμπολ) και κ. Παναγιώτη Φελούκα (έφορος ανδρικής ομάδας χάντμπολ) ευχαρίστησαν θερμά τον αθλητή για τα 20 χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα, αλλά και το μοναδικό ήθος του.

Μάλιστα, ο manager της ομάδας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο Νίκος συνέχισε να φοράει τη φανέλα του ΑΣΕΔ ακόμη και όταν είχε ελκυστικές προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού αλλά και Ελληνικές... Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι όλοι αναφέρθηκαν στην παρουσία και συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδων συμφωνώντας ότι πρόκειται για μια σπάνια περίπτωση αθλητή που θα λείψει πραγματικά από τον ΑΣΕΔ και το Ελληνικό χάντμπολ...

Στο τέλος της βράβευσης, πολλά μάτια είχαν δακρύσει για κάποιον που τίμησε όσο λίγοι τη φανέλα των "μπλε"...





ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΙΔΗ - Πρώην... από asedouka

No comments