Πάμε για ρεκόρ θεατών και εσόδων... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πάμε για ρεκόρ θεατών και εσόδων...

Ευχάριστα νέα σχετικά με τον αριθμό εισιτηρίων που θα διατεθούν, προέκυψαν μετά το πέρας της σύσκεψης μεταξύ των εκπροσώπων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και των φιναλίστ του 33ου Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών.

Αμφότεροι συμφώνησαν οι δύο ομάδες να πάρουν από 1.800 εισιτήρια και η Ομοσπονδία 1.000, ενώ θα εκδοθούν και 500 προσκλήσεις για τους επίσημους. Αν κάτι δεν αλλάξει στη συνέχεια, αναμένεται ότι θα δημιουργηθεί νεο ρεκόρ προσέλευσης θεατών σε αγώνα χάντμπολ, ύστερα από αυτό που δημιουργήθηκε στον περυσινό τελικό στα Λιόσια. Αντίστοιχο όφελος θα υπάρξει και για το άδειο ταμείο της Ομοσπονδίας, αφού εκτιμάται ότι τα έξοδα της διοργάνωσης -
περίπου 20.000 - θα καλυφθούν τουλάχιστον στο διπλάσιο.

Από την Ομοσπονδία έδωσαν το παρών ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Σπυρόπουλος, ο Ειδικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Σταυρακάκης και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Κώστας Βιολιτζής και Άγγελος Μαυρίδης. Από πλευράς των φιναλίστ παραβρέθηκαν οι κ.κ. Γρηγόρης Πετρίδης, Δημήτρης Χασεκίδης (ΠΑΟΚ) και οι κ.κ. Βρακόπουλος, Παλάγκος (ΑΕΚ).

Από πλευράς Αστυνομίας παρόντες ήταν ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Θόδωρος Τυριακίδης, ο Διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Νίκος Ζησιμόπουλος, ο αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκη, Αστυνομικός Διευθυντής Νίκος Μάλαμας και Διοικητής ΔΑΕΘ, Αστυνομικής Διευθυντής Κώστας Βακρινός.

Όσον αφορά τον 29ο Τελικό του Κυπέλλου Γυναικών ΟΦ Νέας Ιωνίας- ΠΑΟΚ προτάθηκε οι δύο ομάδες να πάρουν από 1.000 εισιτήρια, η ΟΧΕ 1.000 εισιτήρια, 500 προσκλήσεις, ενώ 600 προσκλήσεις να δοθούν για τις ακαδημίες χάντμπολ των Σωματείων της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής.

Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν στη σύσκεψη ασφάλειας των δύο Τελικών που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Εβδομάδα.

No comments