Ξεκίνησε το «Μαθαίνω Χάντμπολ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκίνησε το «Μαθαίνω Χάντμπολ»

Σε μία γεμάτη από ΚΦΑ αίθουσα στο ΟΑΚΑ πραγματοποιήθηκε to Σαββατο η πρώτη ημέρα του διεθνούς σεμιναρίου που διοργανώνει η ΕΑΠ-ΟΧΕ σε συνεργασία με τον ΣΥ.Π.Χ.Ε. με βάση το αναπτυξιακό πρόγραμμα Smart της EHF παράλληλα με το μοριοδοτούμενο πρόγραμμα Επιμόρφωσης ΚΦΑ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων & της Περιφερειακή Διεύθυνση ΠΕ & ΔΕ Αττικής «Μαθαίνω Χάντμπολ».

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο λέκτορας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (EHF) Dr. WOLFGANG
POLLANY ο οποίος μίλησε για θέματα Τεχνικής και Τακτικής στις Αναπτυξιακές – Εκπαιδευτικές ηλικίες.

Παρόντες στην έναρξη του σεμιναρίου ήταν ο οικοδεσπότης Πρόεδρος του ΟΑΚΑ και Ολυμπιονίκης της Ελληνορωμαικής πάλης κ. Πέτρος Γαλακτόπουλος και ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Β΄ Αθήνας κ. Νίκος Τριπόδης. Την ΟΧΕ εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος της ΔΕΠ κ. Κώστας Σταματιάδης, η Ταμίας και Πρόεδρος της ΕΑΠ κ. Κυριακή Μπακουλοπούλου, ενώ παρευρέθηκε επίσης και ο πρώην Πρόεδρος της ΟΧΕ και μέλος της ΕΟΕ κ. Γιώργος Αλικάκος.

Το «παρών» έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος του ΣΥΠΧΕ κ. Γιάννης Βαρελτζής και ο συντονιστής ανάπτυξης της ΕΑΠ/ΟΧΕ κ. Παναγιώτης Ιατρούδης. Η ΕΑΠ/ΟΧΕ τίμησε για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση του σεμιναρίου τον κ. WOLFGANG POLLANY, αλλά και τον κ. Νίκο Τριπόδη.


Η Ταμίας της ΟΧΕ και Πρόεδρος της ΕΑΠ κ. Κυριακή Μπακουλοπούλου δήλωσε: «Συνεχίζεται με επιτυχία το πρόγραμμα Επιμόρφωσης ΚΦΑ «Μαθαίνω χάντμπολ», το οποίο έχουμε στόχο με την βοήθεια του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων να το «ταξιδεύσουμε» σε όλη την Ελλάδα και με αυτό τον τρόπο να συμβάλλουμε αποφασιστικά στην ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος».

No comments