Για το όνειρο ο ΓΑΣ Κιλκίς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Για το όνειρο ο ΓΑΣ Κιλκίς

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ θα διεκδικήσει ο ΓΑΣ Κιλκίς σήμερα (20:00) και αύριο (18:00) απέναντι στην ομάδα του Ισραήλ, Ραμάτ Χασρόν. Ο ΓΑΣ Κιλκίς είναι η μοναδική ανδρική ελληνική ομάδα που συνεχίζει τη φετινή σεζόν στα Κύπελλα Ευρώπης, έχοντας μάλιστα σοβαρές ελπίδες να προκριθεί και στα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ.

Σαφέστατα η ελληνική ομάδα υπερέχει σε εμπειρία συμπληρώνοντας φέτος 12 χρόνια στα Κύπελλα Ευρώπης, έχοντας αγωνιστεί έως τώρα σε 43 παιχνίδια. Αντίθετα η Ραμάτ είναι μία άπειρη
ομάδα που φέτος για πρώτη φορά κατάφερε να παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Έχει ωστόσο στις τάξεις της, τέσσερις ξένους, δύο Νιγηριανούς (περιφερειακοί), έναν Βόσνιο τερματοφύλακα και έναν Σέρβο αριστερόχειρα ίντερ.

«Ήμασταν σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση στα προηγούμενα παιχνίδια. Περιμένω να ανακτήσουμε την ψυχολογία μας και οι αθλητές να βγάλουν εγωισμό, ώστε τα δύο αυτά ματς να είναι εκτός των άλλων και εφαλτήριο για την καλύτερη πορεία της ομάδας στην συνέχεια της σεζόν. Η Ραμάτ δεν είναι υπερδύναμη, αλλά είναι καλή ομάδα και θέλει προσοχή. Παίζουμε στην έδρα μας και τα δύο παιχνίδια που είναι πλεονέκτημα και περιμένουμε την συμπαράσταση του κόσμου μας για να καταφέρουμε να διαφημίσουμε ξανά το Κιλκίς στην Ευρώπη», σχολίασε ο προπονητής του ΓΑΣΚ Γιάννης Λαζαρίδης.

No comments