Στράτου: «Νίκη και στο… σπίτι μας» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στράτου: «Νίκη και στο… σπίτι μας»

Της Ρούλας Στίγκα
Ορμή Λουξ και Αναγέννηση Άρτας διασταυρώνουν το Σάββατο στις 19.15 τα ξίφη τους και η πατρινή ομάδα θέλει τους δύο βαθμούς της επικράτησης για να διατηρηθεί στα υψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα. Η Άννα Στράτου είναι μια από τις αθλήτριες της Ορμής Λουξ που γνωρίζουν από πρώτο χέρι πόσο σημαντικά είναι τα παιχνίδια με την Αναγέννηση, ενώ δεν ξεχνά ποτέ τους μεγάλους τελικούς του παρελθόντος, στους οποίους οι δύο ομάδες κονταροχτυπήθηκαν πολλές φορές για την κατάκτηση της κούπας.
«Δεν το συζητάμε,  για εμάς το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικό και θέλουμε πάση θυσία τους βαθμούς της επικράτησης που θα μας
κρατήσουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο αρχικός μας στόχος είναι η τετράδα και για την είσοδο μας σε αυτή θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Το παιχνίδι με την Άρτα είναι κρίσιμο. Στο πρώτο γύρο είχαμε κερδίσει μέσα στην έδρα της Αναγέννησης και πλέον θέλουμε νίκη και στην Πάτρα. Προετοιμαζόμαστε καθημερινά για αυτή την αναμέτρηση και εάν κάνουμε μέσα στο γήπεδο ότι μας ζητήσει ο προπονητής μας τότε είμαι σίγουρη ότι θα έρθουν δύο ακόμα βαθμοί για εμάς», δήλωσε η Άννα Στράτου.

«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΡΜΠΙ»
Η έμπειρη εξτρέμ κάλεσε τον κόσμο της Πάτρας να σταθεί στο πλευρό της Ορμής Λουξ και να τη στηρίξει στον αγώνα του Σαββάτου για να μπορέσει να φτάσει στο στόχο της επικράτησης. «Ο κόσμος ξέρει ότι κάθε παιχνίδι με την Αναγέννηση Άρτας είναι ντέρμπι και πιστεύω ότι θα είναι στο πλευρό μας για να μας δώσει ώθηση και να μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη. Τα παιχνίδια με την Άρτα πάντα είναι ξεχωριστά για εμάς το μόνο που μένει ίδιο είναι ο στόχος που θέτουμε πάντα και δεν είναι άλλος από τη νίκη. Με συγκέντρωση και σοβαρότητα και τον κόσμο στις κερκίδες μπορούμε να τα καταφέρουμε», δήλωσε.

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης και οι αθλήτριές του συνέχισαν χθες με διπλή προπόνηση την προετοιμασίας τους εν όψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης. Το σημαντικό για τον Βορειοελλαδίτη τεχνικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα με τις αθλήτριες του και δουλεύει καθημερινά πάνω στην τακτική της ομάδας.

Πηγή: Εφημερίδα Πρωινή Γνώμη

No comments