Νίκη του ΒΑΟ Κορίνθου εντός (εκτός) έδρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη του ΒΑΟ Κορίνθου εντός (εκτός) έδρας

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Βυζαντινός  ως τυπικά  γηπεδούχος  έχοντας  ως έδρα το ΔΑΚ  ΑΡΓΟΥΣ  λόγω  της άρνησης της Δημοτικής Αρχής και του ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ να παραχωρήσει το κλειστό γυμναστήριο της πόλης. Γι’ αυτό και η νίκη  ήρθε επί μιας σπουδαίας ομάδας όπως είναι ο Πανιώνιος . Το προβάδισμα άλλαξε πολλές φορές πλευρά  σε όλο το 60λεπτο. Ο Βυζαντινός στο πρώτο ημίχρονο επιθετικά ήταν αρκετά καλός, ενώ αμυντικά αντιπετώπισε προβλήματα. Στο 2ο ημίχρονο ο Πανιώνιος μπήκε αποφασισμένος για την ανατροπή και ο Βυζαντινός με δυνατές άμυνες
προσπαθούσε να πάρει το πάνω χέρι. Η ένταση και το πάθος και των δύο κράτησε μέχρι και το τελευταίο  δευτερόλεπτο. Στο 45 λεπτο έως το 55‘ ο Πανιώνιος  πήρε προβάδισμα  έως και 3 τέρματα 20-23 και 23-25 . Από το 55’ έως το 60’ με αντεπίθεση οι παίκτες του Γιάννη  Πανούση παίζοντας  επιθετική  άμυνα και με στοχευμένες επιθέσεις, γύρισan  το παιχνίδι  με το νικητήριο  γκολ να πετυχαίνει ο Σταμούλης 15 δεύτερα ( 59.45) πριν το τέλος  το οποίο  έμεινε  το τελικό σκορ 26-25.

ΒΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΡΓΟΥΣ 26-25
5λεπτα: 1-3,3-4,6-6,9-9,12-11,15-14 (ημχ ) 17-16,19-18 , 20-20 , 20-23 , 23-25 ,26-25 τελικό.

Βυζαντινός ( Γιάννης  Πανούσης ) Γρούμπος , Φίλης 2, Πλιάκουρας 1, Γκίκας 8,  Κάπης 1 , Σταμούλης 10 , Μπίρτας, Φύττας , Καρακώστας 1, Οικονόμου 2 , Σακέλης 1.

Πανιώνιος (Καρατσούλης) Ελευθερίου 2, Ρέντας 6,Αντωνόπουλος 6, Μουζακιώτης , Βλαχοσπύρος 3 , Συρεγγέλας , Κοντός , Παππάς , Σκαρπέντζος , Σουλτανίδης, Παπαδόπουλος 8.

Διαιτητές  Γ.ΔΗΜΑΚΗΣ –Α.ΚΑΡΟΥΛΑΛΟΣ  Συνδ. Αργους
Δίλεπτα 1 / 2  Πέναλτι  4/2 – 2/2

Δήλωση Ι. Πανούση : Πιστεύω ότι έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας  η νίκη μας είναι πολύ μεγάλη.  Η διακοπή του πρωταθλήματος  φαίνεται  ότι μας επηρέασε. Πιθανόν οι παίκτες μου να πίστευαν ότι θα έκαναν  περίπατο.  Εξίσου σημαντικό και ιδιαίτερα  σοβαρό είναι ότι ήμασταν γηπεδούχοι στην έδρα του αντιπάλου. Ντρέπομαι  μόνο που το λέω . Γελάει και χλευάζει  όλος ο υγιής  αθλητικός  κόσμος ανά το Πανελλήνιο. Κατάντια . Όσον αφορά τον αγώνα θα μπορούσαμε  στο πρώτο  ημίχρονο που ήμασταν αρκετά καλοί επιθετικά και βάζοντας και κάποια εύκολα γκολ,  να είχαμε μια διαφορά ασφαλείας. Στο 2οημιχρονο παρασυρθήκαμε από την ένταση που υπήρχε και με έναν  αντίπαλο  που πάλευε με πάθος  για τη νίκη, αποσυντονιστήκαμε. Ρισκάραμε  στο τελευταίο 10λεπτο με αλλαγή  τακτικής με επιθετικές  άμυνες και σιγά σιγά καλύψαμε την διαφορά. Συγχαρητήρια  στους παίκτες μου που έδειξαν  πίστη  στο πλάνο μας , ανταποκρίθηκαν και κέρδισαν στο τέλος .

No comments