Παρέμεινε στην κορυφή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παρέμεινε στην κορυφή

Το ντέρμπι της Πελοποννήσου είχε «πράσινο» χρώμα, καθώς ο Διομήδης επικράτησε του Ποσειδώνα Λουτρακίου με 27-17, διατηρώντας για μια ακόμα αγωνιστική την πρωτιά στην βαθμολογία της Α1 ανδρών. Στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Κίου, οι πρωταθλητές εκμεταλλευόμενοι το όπλο τους, την πολυ καλή αμυντική τους λειτουργία, πήραν από την αρχή το προβάδισμα, το οποίο διεύρυναν σταδιακά μετά το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, κλείνοντας το ημίχρονο με 7 γκολ διαφορά (14-7). Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ποσειδώνας προσπάθησε, αλλά σαφώς επηρρεασμένος από την κούραση του ταξιδιού στη Σερβία, δεν μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά, για να τελειώσει το παιχνίδι με τελικό σκορ 27-17.

Δηλώσεις

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο Δημήτρης Δημητρούλιας, σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του παιχνιδιού, τονίζοντας το ότι ο Ποσειδώνας είναι μια πολύ καλή ομάδα η οποία θέτει βάσεις για την τελική τετράδα και το ότι οι παίκτες του είχαν αντιληφθεί την σπουδαιότητα του αγώνα και αντέδρασαν με πειθαρχία και συγκέντρωση στο συγκεκριμένο παιχνίδι, φτάνοντας στον επιθυμητό στόχο. «Τα ντέρμπυ συνεχίζονται, καθώς επόμενος σταθμός είναι η ΑΕΚ το επόμενο Σάββατο, η οποία μπορεί μεν να φαινόταν αποδυναμωμένη το καλοκαίρι, κράτησε όμως ένα μεγάλο τμήμα του βασικού κορμού της, έχει σημαντικά αποτελέσματα ως τώρα στο Πρωτάθλημα και πάντα θα παραμένει ένας δύσκολος αντίπαλος για εμάς και βεβαίως εκ των κυρίων διεκδικητών του τίτλου», συμπλήρωσε ο προπονητής του Διομήδη.

Ο Γιώργος Μαστορογιάννης δήλωσε από τη μεριά του «Η ομάδα βρίσκει σιγά σιγά και πάλι τα πατήματά της, μετά την αναστάτωση λόγω των τραυματισμών, με πολύ σημαντική βοήθεια αυτή των νεότερων συμπαικτών μου, οι οποίοι έχουν σταθεί πολύ άξια στις ευθύνες που πρέπει να αναλάβουν» συμπλήρωσε ο διεθνής αθλητής.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 27-17
Τα πεντάλεπτα:2-1, 5-3, 9-4, 11-4, 12-6, 14-7 (ημιχρ.), 16-10, 18-11, 22-13, 23-15, 25-15, 27-17.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Κυπραίος 2, Μεγαλοοικονόμου 2, Καρκαλάτος 1, Κρεμαστιώτης 3, Πασσιάς 3 , Σιαματάς, Μούγιτς, Νούγκοβιτς, Ντάσεβιτς 1, Σαμαράς 1 , Σπέντζος, Ανανιάδης 7, Χαντέλης 1, Λοίζος, Μαστορογιάννης 4, Σιμιτσής 2.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Νίκος Γραμματικός): Βλαχογιώργος, Βαμβακάς 1, Πέρρος 5, Δημητρόπουλος, Χερουβείμ, Τοκατζόγλου, Μανιουδάκης, Οικονόμου 1, Μπαρμπας, Βούκοβιτς 4, Τρουμπέτας 2 , Μελετάκος , Βασιλειάδης , Παπαδόπουλος, Παλαιολόγος, Ρουμελιώτης 4.

Δίλεπτες: 4/3, Πέναλτ: 6/7 – 3/3
Διαιτητές: Βήτας – Σκλαβενίτης , Παρατηρητής: Νικολίτσας

No comments