Ξεκίνησε την προετοιμασία της η ΑΕΚ. Κοντά στον Κύπριο διεθνή πίβοτ Βασίλη Δημοσθένους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η ΑΕΚ. Κοντά στον Κύπριο διεθνή πίβοτ Βασίλη Δημοσθένους

Τη Δευτέρα στο Ζηρίνειο ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Στους αθλητές του μίλησε ο Γιάννης Αρβανίτης, στην πρώτη προπόνηση της ομάδας χάντμπολ για τη νέα σεζόν. Ο τεχνικός του δικεφάλου είπε στους καινούργιους αθλητές πως έχουν έρθει στην ομάδα της δεκαετίας, τόνισε πως η ομάδα στοχεύει και φέτος ψηλά και αναφέρθηκε και στην περσινή σεζόν, λέγοντας πως άφησε δύσκολη κληρονομιά στην ομάδα. Αναλυτικά η ομιλία του Γιάννη Αρβανίτη: «Πρέπει να ξέρετε ότι δεν υπάρχει άλλη ομάδα στο ελληνικό χάντμπολ που να έχει πάρει τόσους τίτλους τα τελευταία
χρόνια. Έχετε έρθει στην ομάδα της δεκαετίας. Στόχος μας είναι να είμαστε πάλι ψηλά. Δεν είναι εύκολο, το γνωρίζουμε. Μας άφησε δύσκολη κληρονομιά η περσινή σεζόν, αφού η ομάδα είχε μείνει μόνη της προς το τέλος της».

Εν τω μεταξύ τον αθλητή που θα καλύψει την θέση του πίβοτ, έχει βρει ο Γιάννης Αρβανίτης. Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός του δικεφάλου είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με τον Βασίλη Δημοσθένους. Ο Δημοσθένους είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Κύπρου, και ο Αρβανίτης τον γνωρίζει καθώς είναι ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Η μεταγραφή είναι σχεδόν «κλεισμένη», με την ΑΕΚ να ενισχύεται σημαντικά σε μια θέση που ήθελε να ενισχυθεί, ενόψει της νέας σεζόν.

Πηγή: enwsi.gr

5 comments

Anonymous said...

Τι εγινε ρε παιδια χτεs στο Δικεαs-Διομηδηs το φιλικο??
Ξυλο κοκκινεs και διαφορα?
Ποιοs σφυριζε ?

Anonymous said...

Σκανδαλα

Anonymous said...

Πειτε ρε παιδια και σε μας που δεν πηγαμε στο γηπεδο; τι εγινε;

Anonymous said...

Σας πονάει ο Διομήδης ακόμα και Αύγουστο μήνα....

Anonymous said...

12.50 πρόσεχε λίγο τί καπνίζεις. Μήπως είδες και μονόκερους να παλεύουν με δεινόσαυρους στο γήπεδο?