Αντίο Νατσιόπουλου μετά από δεκατέσσερα χρόνια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αντίο Νατσιόπουλου μετά από δεκατέσσερα χρόνια

Σε επιστολή που έστειλε ο Γρηγόρης Νατσιόπουλος γνωστοποιεί την αποχώρηση του από τον Παναθλητικό Συκεών και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Η ανακοίνωση:

"Μετά από δεκατέσσερα χρόνια γεμάτης παρουσίας στον σύλλογο που άνοιξε την αγκαλιά του και με δέχτηκε ζώντας μαζί του τις περισσότερες επιτυχίες μου στον χώρο του hand-ball πετυχαίνοντας διακρίσεις που μέχρι εκείνη την στιγμή καμμια άλλη ομάδα δεν είχε καταφέρει και τροφοδωτοντας με αθλήτριες τις εθνικές ομάδες ενώ συνδυάζοντας το ''νους υγιει εν
σωματι υγιει'' μέσα από μια σειρά ενεργειων καταφεραμε οι αθλητριες μας να πετυχουν και τις νικες αυτες που θελαμε ωστε να τις ανταμείψουμε με το ελαχιστο τουλαχιστον που αφορα την εισοδο τους στα τει και αει μεσω του αθλητισμου. Θα μπορουσα βιβλιο να γραψω με την ιστορια του ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΥ και να μιλαω ωρες θυμωντας καλες η' και λιγοτερες καλες στιγμες οπως για παραδειγμα την πρωτη φορα που ηρθα στον συλλογο απο τον μεγαλο αντιπαλο συμπολιτη μακεδονικο[τον οποιο και ιδρυσα και δικαιως υπηρχε μια αμηχανια] μη ξεχνωντας τα προσωπα των αθλητριων οταν μπηκα στον χωρο συγκεντρωσης,την χρονια εκεινη που ολοι πιστεψαμε στο ονειρο και τερματίσαμε στην τριτη θεση πετυχαινοντας την πρωτη μας ευρωπαικη εξοδο,δεν θα ξεχασω που ολοι ερχοταν και μου λεγανε ''που πας ρε νατσιοπουλε με τα στρουφακια? ποσο νομιζεις θα προχωρησεις? και με ειρωνευοντουσαν και γελουσαν με τα στρουφακια μου που τελικα ειχαν καρδια λιονταριου και τους διεψευσαν ολους οχι μονο εκεινη την χρονια αλλα και τις υπολοιπες,ακομα και τις δυσκολες,εκεινες που μειναμε μονοι μας χωρις χρηματα [λογω κοντρας ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ-ΘΩΙΔΗ] με τι ξενες αθλητριες μας να μην εχουν ρευμα στο σπιτι να μην εχουν να φανε να ερχοντε και να λενε σε μενα και στον αργυρη[φοβερος ανθρωπος] δωσε μας σε παρακαλω δυο ευρω να παρουμε μακαρονια να φαμε!!!!!
ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ομως εκεινη την χρονια βγηκαμε ευρωπη κανοντας ολους να παραμιλανε!!!!!!!
και φυσικα στην νεοτερη εποχη οπου αυτοι που ειχαν φροντισει να διαλυσουν το τμημα ζητωντας[οι ιδιοι που με βγαζαν στις εφημεριδες] την βοηθεια μου ξανακαναμε τον παναθλητικο ανταγωνιστικη ομαδα καλλιεργωντας παραλληλα τμηματα υποδομης οπου μαζι με τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ καταφεραμε να πετυχουμε διακρίσεις.
Τα δυο τελευταια χρονια η κατασταση στον συλλογο ειναι τραγικη λογω διοικητικης ανυπαρξιας μικροεγωισμων και μικροσυμφεροντων [εξαιρούνται βεβαια καποιοι ανθρωποι] και λογω και της οικονομοικης κρισης εκλεισε ενας κυκλος μη μπορωντας πλεον να ανταπεξεθλουμε στις απαιτησεις της εποχης και μη εχοντας διπλα μας κανεναν αποφασισαν πολλοι φιλοι και αθλητριες να αναζητησουν αλλου στεγη η' να σταματησουν τον αθλητισμο.
Εχει καιρο που φωναζουμε και παρακαλαμε να παρουμε την βοηθεια καποιων ανθρωπων και ειδικα του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ κ. βασιλη μιχαηλιδη αλλα ηταν απασχολημενος μαλλον με τον προεκλογικο του αγωνα και δεν ευκαιρούσε ενω τωρα που ητηθηκε πανυγηρικα απο τον νυν ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ θυμηθηκε οτι υπαρχει ο συλλογος οχι γιατι θελει να ασχοληθει αλλα για να με τιμωρησει διοτι επελεξα αλλο πολιτικο στατοπεδο και οχι το δικο του!!!!!!
Δυστυχως για αυτον δεν υπαρχει τμημα δεν υπαρχουν αθλητριες δεν υπαρχει και η διαθεση σε οσουν εμειναν να προσπαθησουν και ειδικα να σταθουν διπλα σε καποιον τον οποιο κανεις δεν γνωριζει και το μονο που μπορει να υποσχεθει ειναι μερικα μπλουζακια!!!!
Εγω προσωπικα τελειωσα απο το τμημα και μαζι μου μια μεγαλη ιστορια οπου παντα θα υπαρχει το ονομα μου και ειμαι περηφανος για αυτο,δεν ειμαι εγω αυτος που εφερνα την φωτογραφικη μου μηχανη για να βγω στι επιτυχιες και να τις χρησιμοποιησω στον προεκλογικο μου αγωνα ημουν αυτος που δημιουργούσε τις επιτυχιες και αυτο δεν θα σβηστει ποτε οχι βεβαια απο τις φωτο αλλα απο τις καρδιες οσων ηταν διπλα μου και ζησανε τις αγωνιες μου τα σωστα και τα λαθη μου.
θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολου αυτους που πιστεψαν σε μενα που με στηριξαν που γελασαμε και κλαψαμε αγκαλια που με ανεχτηκαν με ολες τις ιδιοτροπειες μου.
Το ταμειο γινετε στο τελος και εγω νοιωθω πλουσιος με ολα αυτα που πηρα απο ολους αυτους τους ανθρωπους απο ολες αυτες τις αθλητριες και αυτο δεν σβηνει ποτε οτι και να γινει.
Σε αυτο τον συλλογο εζησα τις ομορφοτερες μου στιγμες,εδω εκανα οικογενεια εδω μεγαλωσα τα παιδια μου εδω εχασα και ενα σημαντικο κομματι της ζωης μου.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ."

No comments