Συγχαρητήρια και αιχμές από Βριληττό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συγχαρητήρια και αιχμές από Βριληττό

Ο Πρόεδρος του Διεθνούς Τουρνουά Χάντμπολ μικρών ηλικιών Δημήτρης Κοτσιώνης εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για την διοργάνωση του Diomidis Cup, ενώ παράλληλα εξέφρασε την δυσφορία του για τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τους διοργανωτές του Diomidis Cup και ιδιαίτερα τα αδέλφια Βλαχοσπύρου, για την πολύ καλή διοργάνωση και το επιτυχημένο αποτέλεσμα. Η φιλοξενία και η ζεστασιά προς την ομάδα μας (ΕΣΝ Βριλησσίων) ήταν παρά πολύ καλή και θέλω να σας μεταφέρω τις ευχαριστίες των γονέων σε όλη την οργανωτική επιτροπή και στους φιλότιμους εθελοντές σας. Το Diomidis Cup
έκλεισε μια αθλητική χρόνια στην ανάπτυξη με θετικό πρόσημο και πιστεύω ότι του χρόνου θα μας χαρίσει μαζί με άλλα τουρνουά και δράσεις, ακόμη καλύτερες ημέρες και εμπειρίες για τους νεαρούς αθλητές μας. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες (προπονητές, συνοδούς, αθλητές) και ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα του Φιλίππου Βεροίας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας.

Υ.Γ. Όσο για τους επικεφαλής του αθλήματός μας (και αρκετά μέλη του Δ.Σ.), το μόνο που θα ήθελα να ευχηθώ, είναι να καταλάβουν τις ευθύνες που έχουν προς όλους μας και ιδιαίτερα προς τους νέους αθλητές και τις νέες αθλήτριες. Ο ρόλος και οι αποφάσεις τους πρέπει να βοηθούν και όχι να καταστρέφουν το άθλημα ΜΑΣ. Το χάντμπολ πρέπει να ανήκει και να διοικείται από ορατούς και όχι …αόρατους. Η θέση σας και ο ρόλος σας είναι να βρίσκετε λύσεις προς όφελος του αθλήματος, αφουγκράζοντας την γνώμη και τις θέσεις των σωματείων. Αφιερώσαμε τα καλύτερα μας χρόνια και συνεχίζουμε να το αγαπάμε και να θέλουμε καλύτερη συνέχεια. Μην ΜΑΣ το στερείτε και μην μας το απαξιώνετε.

Για τον ΒΡΙΛΗΤΤΟ

Ο Πρόεδρος
Κοτσιώνης Δημήτρης».


1 comment

Anonymous said...

Πες αλεύρι ο παππούς σε γυρευει