Καράγγελος και Πίτσιος στο Φοίβο. Δηλώσεις (vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καράγγελος και Πίτσιος στο Φοίβο. Δηλώσεις (vid)

Ο Μένιος Καράγγελος και ο Γιώργος Πίτσιος αποτελούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Φοίβου Συκεών για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, ενόψει της νέας σεζόν. Ο 26χρονος Καράγγελος επιστρέφει στην Α1 ανδρών  και θα φορέσει τα χρώματα του Φοίβου για πρώτη φορά στην καριέρα του, ως δανεικός από τον Θερμαϊκό, ενώ ο 27χρονος Πίτσιος επιστρέφει στις Συκιές με υποσχετική ενός έτους από τον ΠΑΟΚ, τρία χρόνια μετά την πρώτη του θητεία στο Φοίβο,

Καράγγελος: «Θα αποδείξω ότι υπάρχω»

«Την απόφαση να έρθω στον Φοίβο την πήρα από το χειμώνα. Είχε διαλυθεί ο Θερμαϊκός και ο προπονητής του Φοίβου, Βασίλης Σκανδάλης, με κάλεσε να συμμετέχω στις προπονήσεις. Μου αρέσει εδώ, βρήκα παλιούς συμπαίκτες από τον ΠΑΟΚ και τις Εθνικές ομάδες. Μεγάλο κίνητρο αποτελεί και η νέα συνεργασία με τον Αντώνη Σαουλίδη, μετά από εκείνη που είχαμε ως συμπαίκτες. Τον γνώρισα στον Θερμαϊκό, ήταν μέντορας για εμένα και υπήρξαμε συμπαίκτες και στον ΠΑΟΚ. Έτσι δεν το σκέφτηκα πολύ για να γίνω μέλος της ομάδας», τόνισε ο Μένιος Καράγγελος στο foivos-handball.gr. Αναφορικά με την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία, υπογράμμισε ότι «το κίνητρο μου είναι να αποδείξω ότι υπάρχω, ότι μετράω σε αυτό το χώρο. Μέχρι τώρα ήμουν πίσω από πολλούς. Στόχος μου είναι να είμαι πανέτοιμος και περιμένω να ξεκινήσει η προετοιμασία».

Για τη δυναμικότητα του Φοίβου, τόνισε ότι «το σημαντικό για τον Φοίβο είναι ότι διαθέτει μία πολύ καλή οργάνωση, μία διοίκηση που αγαπά αυτό που κάνει και αποτελείται από άτομα που έχουν υπάρξει αθλητές. Έτσι δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες. Στόχος είναι μία καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα είμαστε στην πρώτη πεντάδα, μακάρι να πετύχουμε και κάτι μεγαλύτερο…»

Πίτσιος: «Μεγάλο κίνητρο ο Φοίβος»
Ο Γιώργος Πίτσιος αποτελεί την τέταρτη μεταγραφική κίνηση του Φοίβου ενόψει της νέας σεζόν.
Τρία χρόνια μετά την πρώτη του θητεία στο Φοίβο, ο 27χρονος αριστερός εξτρέμ επιστρέφει στις Συκιές με υποσχετική ενός έτους από τον ΠΑΟΚ.
Στην περσινή σεζόν, συμμετείχε σε 20 αγώνες με απολογισμό 15 γκολ, χωρίς να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.
Αναφερόμενος στη μεταγραφή του Γιώργου Πίτσιου, ο πρόεδρος του Φοίβου Αντώνης Σαουλίδης, τόνισε ότι «ευχαριστούμε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ κ. Κατσαρή, αλλά και τον υπεύθυνο του τμήματος κ. Πετριδη για τη συνεργασία σε αυτή τη μεταγραφή. Από την πλευρά μας προσβλέπουμε σε ακόμη πιο αποδοτική συνεργασία και για τους δύο συλλόγους με σκοπό την επίτευξη των στόχων των σωματείων μας».
Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Πίτσιος για τη μεταγραφή του στον Φοίβο, στο video που ακολουθεί.


No comments