MVP της σεζόν ο Χάρης Μάλλιος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

MVP της σεζόν ο Χάρης Μάλλιος

Μετά από ψηφοφορία των εκπροσώπων των ΜΜΕ ο Χάρης Μάλλιος (με μικρή διαφορά από τον Χριστόφορο Νούγκοβιτς) αναδείχθηκε MVP της σεζόν 2013-2014. Ο νεαρός πλέι μέικερ σημείωσε στον 3ο τελικό 12 τέρματα με εντυπωσιακή ευστοχία στα πέναλτι (7/8), ενώ ήταν από τους σταθερότερους αθλητές σε όλη την διαδικασία των τελικών. «Ήταν ένα αρσενικό πρωτάθλημα. Ακούσαμε πολλά. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Νικήσαμε μία πολύ καλή ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Έλειπε ο Τάσκοβιτς, αλλά την ιστορία την γράφουν οι παρόντες και όχι οι απόντες», τόνισε στο coppa.gr.

Πηγή : www.coppa.gr 

4 comments

Anonymous said...

χαρης μαλλιος,οε,οε,οε,!!!!!!!τι πρασο εχεις χωριατη μου!!!!!!!!και κλαινε τα αεκακια στην πρωτευουσα του γαλατικου χωριου!!!!!!!την νεα φιλαδελφεια!!!!!!!χαρης μαλλιος,οε,οε,οε,οε,οε,οε!!!!!!

Anonymous said...

31 goal στους 3 τελικους!συγχαρητηρια Χαρη και σθγχαρητηρια στην ομαδα που δεν σταματησε να πιστευει σ εσενα.Δεν ειναι ομως μονο ο μαλλιος μην ξεχναμε τον καταπληκτικο μαστορογιαννη που μοιραζε σακουλες στουσ παιχτεσ τις αεκ,τον μαραγκο,τον ζαρα τον σαμαρα τους φανταστικους τερματοφυλακες που απεδειξαν οτι μπορει να ειναι 24 κ 25 ετων αλλα εχουν τεραστιο μελλον.συγχαρητηρια σε ολη την οικογενεια του διομηδη!!

Anonymous said...

31 γκολ σε 3 αγώνες.Δηλαδή κάτι παραπάνω από 10 γκολ ανά αγώνα.Χάρη πλακίτσα τους έκανες ε?

Anonymous said...

Και γω με τη σειρά μου συγχαίρω την ομάδα μου,τον Διομήδη αλλά δεν μ' άρεσε καθόλου το σκηνικό.Πρωτάθλημα και ΜΑΤ δεν μου κολλάει.Μαύρο πρωτάθλημα ήταν αυτό.Και υπεύθηνοι είσαστε όλοι.Κανείς δεν πρέπει να χαίρεται γι αυτή την κατάσταση.Όλοι οι φίλαθλοι είμαστε ντροπιασμένοι.