Για πέμπτη χρονιά στον ΠΑΟΚ ο Τσίλης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Για πέμπτη χρονιά στον ΠΑΟΚ ο Τσίλης

Παίκτης της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν θα είναι ο Άγγελος Τσίλης. Ο 22χρονος αριστερός εξτρέμ, που φέτος είχε την πιο «γεμάτη» σεζόν του στον ΠΑΟΚ, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση και πάντα με τη συγκατάθεση της διοίκησης του Φαίακα Κέρκυρας, θα εξακολουθήσει να φοράει τη φανέλα με τον Δικέφαλο.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν ο νεαρός Κερκυραίος χρησιμοποιήθηκε και ως δεξί εξτρέμ βοηθώντας σημαντικά την ομάδα μετά τον τραυματισμό του Χρήστου Νικολαΐδη. Σε 19 αγώνες πέτυχε 42 γκολ και ήταν ο έβδομος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα. Συνολικά στα
τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην ομάδα μετρά 50 αγώνες πρωταθλήματος και 81 γκολ.

«Η φετινή σεζόν μας άφησε μία πικρή γεύση καθώς μείναμε νωρίς εκτός διεκδίκησης τίτλων. Αυτό που συνέβη μας πεισμώνει και θα κάνουμε το παν για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Θέληση, μεθοδική δουλειά και προσήλωση. Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω μέλος του ΠΑΟΚ. Από την πλευρά μου είμαι αποφασισμένος να αρπάξω… από τα μαλλιά όποια ευκαιρία μου παρουσιαστεί για να διακριθώ μέσα στον υγιή ανταγωνισμό της ομάδας. Στον ΠΑΟΚ αξίζει να είναι ψηλά, θα δουλέψουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε», σχολίασε ο Άγγελος Τσίλης.

Ο έφορος του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Πετρίδης, τόνισε ότι «η πορεία του Άγγελου στο ελληνικό χάντμπολ είναι ανοδική. Στον ΠΑΟΚ θέλουμε να έχουμε παιδιά με το χαρακτήρα και την όρεξη για δουλειά που διακρίνει τον Άγγελο. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα. Η συνεργασία μας με τον Φαίακα Κέρκυρας, την ομάδα στην οποία ανήκει ο αθλητής, είναι εξαιρετική τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για ένα σπουδαίο φυτώριο αθλητών του χάντμπολ, που έχει προσφέρει πολλά στο άθλημα».

1 comment

Anonymous said...

Μεγάλη επιτυχία, γρήγορα στο πούλμαν