Μεγάλη μεταγραφή για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεγάλη μεταγραφή για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ

Του Ηλία Τάταλα
Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε ο χορός των μεταγραφών για το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, καθώς σήμερα ο Δημήτρης Χασεκίδης συμφώνησε με την αριστερόχειρα Σκοπιανή περιφερειακό, Σιμόνα Γκροζντανόφσκα. Η 26χρονη διεθνής (1,75μ. - 21 συμμετοχές με την εθνική της ΠΓΔΜ) αγωνιζόταν στη Μέταλουργκ, μετρά 63 γκολ στα ευρωπαϊκά κύπελλα και στο παρελθόν (2009-10) είχε φορέσει τη φανέλα του Αρίωνα Πτολεμαΐδας. Σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής έπαιξε ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου.

"Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην Ελλάδα. Γνώρισα τη Θεσσαλονίκη ως παίκτρια του
Αρίωνα και τη λάτρεψα. Στον ΠΑΟΚ ο στόχος είναι η κατάκτηση των τίτλων, πρωτάθλημα και Κύπελλο", τόνισε ο Γκροζντανόφσκα στο PAOK24.

Από την πλευρά του ο έφορος του τμήματος γυναικείου χάντμπολ, Δημήτρης Χασεκίδης δήλωσε ότι "πρόκειται για μια σημαντική μεταγραφή που θα μας ενισχύσει. Ευχαριστώ προσωπικά τον πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ και αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη Γιώργο Ανδρέου για τη μεγάλη συμβολή που είχε στην υλοποίηση της μεταγραφής. Όποτε τον έχουμε χρειαστεί είναι δίπλα μας. Θα ακολουθήσουν και άλλες σημαντικές κινήσεις στην προσπάθεια να κατακτήσει η ομάδα του χρόνου του νταμπλ. Να γνωρίζει ο κόσμος του ΠΑΟΚ, ότι η επιδίωξή μας είναι να γίνει η ομάδα μόνιμη πρωταγωνίστρια στο ελληνικό χάντμπολ".

Πηγή: www.paok24.com  

4 comments

Anonymous said...

Αν η κοπέλα είναι 1.75, ο Χασεκίδης που είναι ανεβασμένος;

Anonymous said...

ρε φίλε να σουπω και γω μόλις είδα την φωτό , ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα! απίστευτο!!!!!!!

Anonymous said...

Φοράει...τακούνια!

Anonymous said...

ρε ο χασεκιδης ειναι 2.08