"Αντίο" του Δ. Λαζόπουλου από το χάντμπολ της ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Αντίο" του Δ. Λαζόπουλου από το χάντμπολ της ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Λαζόπουλος ανακοίνωσε το «αντίο» απο το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ και μέσω ανακοίνωσης αναφέρεται στον Δημήτρη Μελισσανίδη, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την ΑΕΚ από άλλο πόστο. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας ξεκαθάρισε ότι αποχωρεί από τα κοινά της Ερασιτεχνικής και θα παραδώσει το τμήμα χωρις χρέη. Μίλησε για σάπιο καράβι το οποίο χρειάζεται νέα υλικά και ζήτησε την στήριξη όλων γύρω απο τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί μου φίλοι,


Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από όλους σας, για την οριστική μου απόφαση να φύγω από τα κοινά της ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ.. Θα παραδώσω το τμήμα χάντμπολ χωρίς χρέη και νταμπλούχο για δεύτερη φορά και θα ευχηθώ καλή τύχη στη νέα Διοίκηση.
Πολλοί θα πουν ότι εγκαταλείπω το καράβι…
Η απάντηση είναι μία. Ποτέ στη ζωή μου δεν εγκατέλειψα κανένα καράβι, έχω μάθει να είμαι καπετάνιος και έτσι θα συνεχίσω να πορεύομαι. Όμως το καράβι αυτό έχει σαπίσει, δεν θέλει καπετάνιο, αλλά νέα υλικά.
Για όσους λοιπόν ξέχασαν, ή για όσους με κατηγορήσουν, να θυμούνται ότι κανείς δε θα καταφέρει να πληγώσει μια καρδιά στην οποία κυλά κίτρινο αίμα.
Να είστε όλοι μια γροθιά γύρω από τον πρόεδρο μας κύριο Μελισσανίδη, ο οποίος θα ενσαρκώσει τα όνειρα μας!
Να είστε ενωμένοι και αγαπημένοι και να στηρίζετε τη νέα Διοίκηση.
Στέλνω την αγάπη μου, σε όλους τους Αθλητές, στους υπαλλήλους των γραφείων και σε όλο τον αγνό κόσμο…

Εγώ και η ΑΕΚ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ…

Με αγάπη
Λαζόπουλος Δημήτρης»

12 comments

Anonymous said...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!ΣΟΚ!ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ champions league (που θα κατακτουσε)ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΦΑΝΟ;!

Anonymous said...

Όταν σας τα έλεγα ότι ο άνθρωπος είναι τουλάχιστον φαιδρός -τον είχα καταλάβει από τις δηλώσεις του για κατάκτηση του champions league σε τρία χρόνια- όλοι με κράζατε, μαζέψτε τώρα τα ασυμμάζεφτα, μπουρδέλο την έκανε την ομάδα ο τύπος... Και ωραία εποχή βρήκε να το ανακοινώσει, λίγες μέρες πριν τον τελικό του πρωταθλήματος! Τι λέτε για αυτό φίλοι της ΑΕΚ; Καλά ξηγιέται;

Anonymous said...

Τα προβλήματα στην ΑΕΚ δεν ξεκινούν απλά με την ασυνέπεια και αποχώρηση του Λαζόπουλου. Το βασικό πρόβλημα της ομάδας είναι η ίδια της η διοίκηση που θέλει να εξαφανίσει το τμήμα handball προς όφελος του basket & volley. Μιλάμε για την κλασσική κόντρα που υπάρχει μεταξύ των τμημάτων αυτών όταν συνυπάρχουν σε κάποιο σύλλογο. Σχεδόν παντού οι άνθρωποι του basket & volley πολεμούν το handball προκειμένου να μην τους πάρει μερίδιο από την πίτα.
Χαρακτηριστικότατη είναι η παρακάτω τοποθέτηση του Καφφάτου.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Καφφάτος σε status φίλου του έγραψε: «Θα συνεχίσω λέγοντας… πως ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής δυο μέρες μετά την δήλωση του υπερασπίστηκε το χάντμπολ με την ιδιότητα του σαν δικηγόρος και τιμωρηθήκαμε με το εξωφρενικό ποσό των 80.000€ … !!! Τόσο καιρό αδέρφια μου δεν έχω γράψει τίποτα απλά παρακολουθώ … θα έρθει η στιγμή όμως που αν πάρω φόρα θα τους γ@@@ στις κλωτσιές στην ανηφόρα!!! Καλημέρα και συγνώμη για την παρέμβαση!!!»

Όποιος έχει ανοιχτό μυαλό, μπορεί να καταλάβει πολλά από τα παραπάνω.

Anonymous said...

Δεν φταίει ο κ. Λαζόπουλος αλλά αυτοί που ασχολιόντουσαν με το χάντμπολ της Α.Ε.Κ. και δεν τον ενημέρωσαν ακριβώς για το τι ισχύει στο άθλημά μας, ότι δηλαδή δεν μπορεί καμία ομάδα από τη χώρα μας να πάρει το champions league.Απλά πρέπει να αναρωτηθούν αυτοί οι οποίοι τον συμβούλεψαν όταν ανέλαβε τα ηνία του τμήματος χάντμπολ τι του είπαν τότε και πόσα από αυτά του είπαν ήταν ψέματα....

Anonymous said...


To Μενίδι πρότεινε η ΑΕΚ στην Ομοσπονδία για έδρα διεξαγωγής του τελικού
16/06/2014 - 12:14 1


Το ερχόμενο Σάββατο (21/06, 19:00) η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Διομήδη Άργους για τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η έδρα διεξαγωγής της αναμέτρησης που θα κρίνει και τον φετινό πρωταθλητή. Έπειτα από τα γεγονότα της Κυψέλης που οδήγησαν στην αναβολή του ματς και την βαριά τιμωρία της Ένωσης, οι ιθύνοντες του «κιτρινόμαυρου» τμήματος χάντμπολ εξέτασαν όλα τα δεδομένα και κατέθεσαν στην ομοσπονδία την πρόταση τους για να διεξαχθεί ο τρίτος τελικός στο κλειστού του Μενιδίου.

Η ΟΧΕ δεν έχει απαντήσει έως τώρα εάν το συγκεκριμένο αίτημα της ΑΕΚ θα γίνει αποδεκτό, ενώ στην περίπτωση που η πρόταση για το «Μπάμπης Χολίδης» τελικά απορριφθεί, οι «κιτρινόμαυροι» θα αναζητήσουν άλλο διαθέσιμο κλειστό για να φιλοξενηθεί ο τρίτος τελικός που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Έτσι άπαντες βρίσκονται εν αναμονή του ορισμού του γηπέδου, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί εντός των ημερών.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

* Θα γελάνε και οι πέτρες εάν το δεχθεί η ΟΧΕ

Anonymous said...

AEK LIVE
Στο κλουβί του Μενιδίου θέλει τον τελικό η ΑΕΚ!

Το κλειστό του Μενιδίου θέλει να έχει η ΑΕΚ ως έδρα στον τελικό με το Διομήδη Άργους. Οι άνθρωποι της Ένωσης υπέβαλαν το αίτημά τους στην ΟΧΕ και αναμένουν την απάντηση των υπευθύνων για να μάθουν αν τελικά ο 3ος και καθοριστικός τελικός του χάντμπολ θα γίνει στο «Μπάμπης Χολίδης». Αν η πρόταση αυτή δε γίνει αποδεκτή τότε ο Δικέφαλος θα πρέπει να βρει κάποιο άλλο κλειστό για τη διεξαγωγή του αγώνα. Αναμένεται λοιπόν η απόφαση από την ΟΧΕ που θα οριστικοποιήσει την έδρα που θα χρησιμοποιήσει η ΑΕΚ για τον 3ο τελικό.

Anonymous said...

Για ποιο λογο θα γελανε και οι πετρες κυρια Καλαιτζακη?Υπαρχει καποιος κανονισμος που το αποκλειει σαν γηπεδο??

Anonymous said...

16 Ιουνίου 2014 - 3:41 μ.μ.
Το Μενίδι είναι καλυτερο απο το κλουβι του χωριου σας που παιζαται
τοσα χρονια με διαστάσεις 32Χ17 εκει γελάγανε τα μνηματα απο το νεκροταφείο

Anonymous said...

16 Ιουνίου 2014 - 3:41 μ.μ.
Το Μενίδι είναι καλυτερο απο το κλουβι του χωριου σας που παιζαται
τοσα χρονια με διαστάσεις 32Χ17 εκει γελάγανε τα μνηματα απο το νεκροταφείο

Anonymous said...

Άμα ειναι να το κάνουμε στο ανοιχτό του βυρωνα,θα τρελαθούμε τελείως!!!!!
Το πιο σημαντικό-ενδιαφέρον παιχνιδι της χρονιάς και τηλεοπτικό κι εμεις προσπαθουμε να υποβαθμισουμε κι άλλο το αθλημα μας,αν η ΟΧΕ σε ολόκληρη αθηνα επιλέξει το ακατάλληλο γηπεδο του μενιδιου τότε όταν θα παει να πάρει για του χρόνου καμία διαφημιση και τηλεοπτικό συμβόλαιο θα εισπράξει αυτο που ξέρουμε όλοι..........ελπιζω αν το ΠΑΙΧΝΙΔΙ γίνει στο μενιδι μην το δώσει ο καρυπιδης-αλβανος-ρακσεβιτς κλπ σε κανένα χαντμπολιστα εκτος Ελλάδας γιατι θα γελανε..........

Anonymous said...

ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 1ον ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ 2ον ΔΕΝ ΕΧΕΙΑ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟ ΜΟΝΟ ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗ ΚΥΨΕΛΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 08:00 ΤΟ ΠΡΩΙ

Anonymous said...

Στην αθηνα είμαστε,ειναι ντροπή για την ΑΕΚ να προτείνει αυτο το γηπεδο πυ μονο για λύση έκτακτης ανάγκης κάνει και οχι για τελικό,δεν είμαστε χωριό στην αθηνα βρισκόμαστε .......ΕΛΕΟΣ