Παρέμεινε η ποινή των οκτώ αγωνιστικών και των 80.000 ευρώ για την ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παρέμεινε η ποινή των οκτώ αγωνιστικών και των 80.000 ευρώ για την ΑΕΚ

Παραμένει ως έχει η βαριά ποινή της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, αφού το ΑΣΕΑΔ ανακοίνωσε σήμερα την απόφαση του για την διατήρηση της πρωτόδικης απόφασης που είχε επιβάλλει ο αθλητικός δικαστής για τα γεγονότα στο παιχνίδι της Κυψέλης που αναβλήθηκε. Έτσι παραμένει το πρόστιμο των 80.000 ευρώ και 8 συνολικά αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, αφού το ΑΣΕΑΔ απέρριψε εξ' ολοκλήρου το αίτημα της ΑΕΚ αφήνοντας την ίδια ποινή,

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί ακόμα ένα εμπόδιο στην εξεύρεση λύσεων για το μέλλον του τμήματος που βρίσκεται στην αβεβαιότητα, ύστερα από τις πρόσφατες διοικητικές εξελίξεις.

19 comments

Anonymous said...

Αγαπητέ κ Σταματιάδη,

Τρέφω μεγάλη συμπάθεια στο πρόσωπο σας και πραγματικά πιστεύω στα αγνά αισθήματα σας για το τμήμα handball της ΑΕΚ. Διάβασα την έκκληση σας για να βάλουμε πλάτη και να στηρίξουμε (σώσουμε) το τμήμα που όλοι αγαπάμε. Είμαι & εγώ μέρος αυτών που θα μπορούσαν να βάλουν πλάτη. Από τα λεγόμενα μου καταλαβαίνετε ότι δεν είμαι απλά φίλαθλος της ΑΕΚ.

Σήμερα διάβασα ότι "...το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την έφεση της ΑΕΚ και η κατάσταση για το τμήμα χάντμπολ της Ένωσης παραμένει εξαιρετικά δύσκολη με το μέλλον του να δείχνει θολό" όπως γράφει και το ρεπορτάζ.

Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι ΠΛΑΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΠΟΤΕ σε κάποιους που με καρφώνουν με μαχαίρια πισώπλατα. Μιλάω για την διοίκηση Αλεξίου που νοιώθω εδώ και μήνες ότι με θεωρεί μίασμα και εμπόδιο στα σχέδια της. Ο εχθρός μας κ Σταματιάδη δεν είναι ούτε ο Διομήδης, ούτε ο αθλητικός δικαστής με τα εξωφρενικά πρόστιμα. Ο εχθρός βρίσκεται ήδη ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ, μέσα στην ίδια μας την οικογένεια.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι ΟΧΙ να βάλουμε πλάτη και να γίνουμε για άλλη μια φορά τα εύκολα θύματα αλλά ΝΑ ΠΡΟΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΜΑΣ και να αποκεφαλίσουμε όσους τρώνε τις σάρκες της ομάδας μας. Μόνο με πόλεμο μπορούμε να σώσουμε την ομάδα από αυτούς που λειτουργούν υπογείως και με σκοπιμότητες. Εσείς κ Σταματιάδη ξεκινήστε τον, πείτε τις αλήθειες που πρέπει να μάθει ο φίλαθλος ΑΕΚτζής, ξεμπροστιάστε όσους είναι υπαίτιοι αυτής της κατάστασης και εμείς ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ για να στηρίξουμε ΟΠΟΙΟΝ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Γιατί η ψυχή μας είναι ΑΕΚτζίδικη και δεν αντέχει το ψέμα και την λαμογιά.

Αν φοβάστε να ξεκινήσετε αυτό τον πόλεμο επειδή πιστεύετε ότι ίσως δεν βρείτε την πρέπουσα υποστήριξη τόσο από τα στελέχη της ομάδας αλλά κυρίως από τον αγνό φίλαθλο, τότε να ξέρετε ότι δεν αξίζει να προσπαθήσουμε για την ομάδα που αγαπάμε. Αν ο απλός φίλαθλος δεν μας στηρίξει στον πόλεμο και την υπεράσπιση της αλήθειας τότε με λύπη μου θα σας πω ότι στην αγαπημένη μας ΑΕΚ δεν υπάρχει τίποτα πια άξιο να αγαπηθεί.

Anonymous said...

Αναμενόμενο και αυτό....!!!!!Όποιος έχει λίγο μυαλό κατάλαβε ευθύς εξ αρχής από τα γεγονότα της Κυψέλης,τι θ' ακολουθούσε.Τώρα για τα εσωτερικά προβλήματα της αεκ καλά θα κάνετε όλοι οι εμπλεκόμενοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να μην τα κουκουλώνετε και επίσης να μην περιμένετε τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.Αν αγαπάτε την αεκ ν' αναλάβετε την αρμόζουσα δράση,χωρίς πολλά λόγια.Αλλιώς να κρυφτήτε στη σπηλιά σας και ν'αλληλογραφείτε από 'κει μεταξύ σας και να μη μας σκοτείζετε.

Anonymous said...

Σοβαρεύουν τα πράγματα...'Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι ΠΛΑΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΠΟΤΕ σε κάποιους που με καρφώνουν με μαχαίρια πισώπλατα.' άρα το γράφει παίχτης της ΑΕΚ αυτό το σχόλιο..εφ'όσον σε αυτους απευθύνεται ο σταματιάδης..
Βγείτε επώνυμα παιδιά της ΑΕΚ και πέστε μας την αλήθεια και τι συνέβηκε ακριβώς...το χρωστάτε στα 1500 διαρκείας που σας στήριξαν.

Anonymous said...

μικρο παράδειγμα..........εδώ ολοκληρο Δ.Σ της ερασιτεχνικης αεκ που ειχε στην συνθεση του μεγαλοεπιχειρηματίες,εφοπλιστες,μεγαλοδικηγορους κλπ δεν πληρωναν τα ενοικια των γραφειων του ερασιτεχνη!!!!!!!!
δυστυχως στην αεκ συμβαινουν απιθανα πραγματα

Anonymous said...

'η νέα σεζόν η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ θα παίξει στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Αν πρώτα πληρώσει το πρόστιμο των 80.000 ευρώ.
ΤΟ ΑΣΕΑΔ απέρριψε την έφεση που είχε υποβάλει η Ένωση για την τιμωρία του αθλητικού δικαστή. Έξι αγωνιστικές και 80.000 ευρώ συν δυο αγωνιστικές για μεμονωμένα περιστατικά σε δύο αγώνες πάλι με τον Διομήδη Άργους: Στον τρίτο αγώνα των πλέι οφ και στον πρώτο τελικό στην Κυψέλη.

Από το 2005 που έγινε η συγχώνευση με την Ηλιούπολη το τμήμα του χάντμπολ παραμένει το πιο επιτυχημένο τμήμα του συλλόγου. Κάθε καλοκαίρι βρίσκεται λύση και η ομάδα συνεχίζει, ωστόσο το φετινό καλοκαίρι θα είναι δυσκολότερο από τα προηγούμενα'

Μετά απορείτε γιατί την έκανε ο λαζόπουλος...δηλ. να μείνει να πληρώσει 80 και άλλα 10 στην ευρωπαική ομοσπονδία για τα επεισόδια των κάφρων πέρσι συν τα 25 του ταραφλεξ που πηγαν χαρακίρι+τα 25 περσι στη συμμετοχή για τσαμπιον λιγκ+μισθούς παικτών+τεχνικού επιτελείου+ενοίκια γηπέδων και δεν ξέρω τι άλλο συν...με μοναδικά έσοδα τα 1800 διαρκείας που είπαν(αν είναι τόσα) και μια μικρή επιχορήγηση από κράτος+αν πήραν τίποτα και από την kempa...και δεν ξέρω γω από που αλλού αν υπάρχουν και τι σόι έσοδα..Μάλλον κάποιοι είναι ανίκανοι στην ανάπτυξη του αθλήματος ή ψάχνουν για κορόιδα να πληρώνουν!!
Αφού οι ίδιοι οι δικαστές και ομοσπονδία και ΑΣΕΑΔ δεν καταλαβαίνουν ότι τα 80 είναι εξωφρενικό νούμερο για επεισόδια στο χαντμπολ(ούτε στο μπάσκετ δεν βάζουν τόσα..) και ότι έτσι καταδικάζουν ένα σωματείο που πρωταγωνιστεί στο χάντμπολ αρά και κατεπέκταση το ίδιο το ελληνικό χάντμπολ, τότε είναι άξιοι της μοίρας τους γιατί θα παραμείνει μια ζωή το άθλημα μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας...μια ζωή χαντμπολάκι με ένα πρωτάθλημα ιστορικών χωριών. Χωρίς διαφήμιση με ανύπαρκτα τηλεοπτικά δικαιώματα χωρίς προσέλκυση σοβαρών χορηγών και επιχειρηματιών και με ελάχιστο κόσμο στα γήπεδα κοτέτσια όλης της ελλάδας..
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!! ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ...

Anonymous said...

Αδικα φωναζετε διοτι εισαστε υπευθυνοι κι εσεις για την καταντια της ΑΕΚ . Κυρίως ο εγγονος του καστοριαδη και οι προλεταριοι του που νομισαν οτι εκαναν επανασταση και κατεστρεψαν την ομάδα τους

Anonymous said...

Γάτε 2.17 τα 80 θα τα πληρώσει όπως και τα 100 της Λαμίας !
Όλοι οι άσχετοι κάνουν τους ξύπνιούς.

Anonymous said...

για να ξερεται,η συνολικη ποινη της αεκ,ειναι2 αγωνιστικες συν 2χ6 επει
δη ειναι υποτροπη 14 αγωνιστηκες συνολο!!!!!!!!!αυτα για την ιστορια,και για ολη την αληθεια!!!!!!!

Anonymous said...

2:17 ετσι οπως μιλας θα μας πεις οτι εχει δικιο Ο λαζοπουλος που τα διαλυσε ολα και οτι ειναι και θυμα!!!Οπα ρε φιλε κατσε λιγο καλα..ασχετα με ολα αυτα ο τυπος δεν ηξερε που μπαινει και οτι ο λαος,στον οποιο ανηκει και αυτος,κανει τετοια πραγματα;;Τι δικαιολογια ειναι αυτη,επειδη οι οπαδοι και η διοικηση ειναι προβληματικη επρεπε να διαλυσει το τμημα;;Και οι παικτες τι φταινε..οι υγειης οπαδοι τι φταινε;;;Επειδη εχω ακουσει πολλα για το τι εχει συμβει μην βιαζεσαι να δικαιολ τον τυπο γιατι ειναι για πολυ ξυλο και ξεπαρεου αν εγιναν τα πραματα ετσι..που μαλλον εγιναν!!!

Anonymous said...

Αξίζουν πραγματικά "συγχαρητήρια" στην Α.Ε.Κ.ΚΥΠΕΛΟΎΧΟ και στον Διομήδη ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ αλλά και σ'όλες τις ομάδες του Ελληνικού Χάνμπολ,για την διαχείρηση της κατάστασης που περιήλθε το άλθημά τους.Υποβιβάζουν,υποτιμούν το άθλημά τους,διαλύουν την α'εθνική ανδρών και δεν αισθάνονται την υποχρέωση να δώσουν στην δημοσιότητα μιά ανακοίνωση για την άποψή τους,έτσι ,έστω και για τα μάτια του κόσμου.Αθλητές να σου πετύχει!
Τους βρίζει ο φίλαθλος κόσμος τους για την κατάντια του αθλήματος και δεν έχουν να πουν μισή λέξη.Τι θα τα κάνετε τα έπαθλα που μοιράζετε μεταξύ σας κουραμπιέδες;Να τα βάλει η μαμά σας στο σερβάν;Εγώ τα' χω χεσμένα.
Άντε να μάθετε συμπεριφορά πρώτα, Άντε να μάθετε να προστατεύετε και ν' αναβαθμίζετε αυτό που κάνετε και μετά να διεκδικείτε και έπαθλα.Έχετε και σύλλογο έμαθα,εσχάτως,άξιος ο μισθός τους,πρωταθλητές στη αφωνία.ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ.

Anonymous said...

Αφου ρε φιλε οι μεν αεκτζηδες απαξιωσαν βαση εικονας το ιδιο το πρωταθλημα κερδιζοντας τους παντες και τα παντα σε ολη τη διαρκεια της χρονιας και αρχιζοντας απο ενα σημειο και μετα να ασχολουνται με τα προβληματα τους με αποτελεσμα να χασουν το αγωνιστικο τους ενδιαφερον και κατ επεκταση το πρωταθλημα..αντι να τραβηξουν μια γραμμη και να παρουν αποφασεις για να σωσουν την κατασταση η να τελειωνουν οσο πιο γρηγορα και ανωδυνα γινεται και να μας αδειασουν τη γωνια,εφτασαν την κατασταση στην ξεφτυλα τη δικη τους και του αθληματος!!!!οι δε διομηδιδες εχοντας το κομπλεξ του δευτερου,αφοσιωθηκαν στο πως θα κανουν οτι ειναι δυνατο,εντος και εκτος γηπεδου,για να παρουν το πρωταθλημα και να αποδειξουν οτι ειναι οι καλυτεροι(στους εαυτους τους μονο και στην πολη τους) χωρις να καταλαβουν οτι απο ενα σημειο και μετα ετρεχαν σε μια κουρσα που ηταν μονοι τους!!!!!!!!Και εκτος αυτου πανηγυριζαν εναν τιτλο που μια σοβαρη ομαδα με σεβασμο στην υπαρξη της δεν θα τον επαιρνε ουτε δωρο ετσι οπως εγινε!!!Απο τη μια λοιπον μια αδιαφορη αγωνιστικα ομαδα,μιασμα και αρρωστια για το αθλημα,που ειχε ηδη διαλυθει και πρεπει,κατα τη γνωμη μου,να διαγραφει δια παντος απο το χωρο, απο την αλλη μια χουφτα εμπαθων ηλιθιων που πανυγηριζε μονη της εναν χαρτινο τιτλο χωρις καμια ουσια και στιγματισμενο απο χιλιες μεριες(εναν τιτλο ντροπης δηλ ετσι οπως εγινε) που θα μεινει στην ιστορια ως το πιο καλπικο πρωταθλημα στην ιστορια του αθληματος....και εσυ περιμενεις απο τον κακο και τον χειροτερο να ασχοληθουν με ολα αυτα που λες!!!Πως ρε μαγκα..η μηπως να ασχοληθουμε οι υπολοιποι που κοιταμε πως θα επιζησουμε μεχρι την επομενη μερα;;Καλα τα λογια αλλα να γινονται αυτα που λεμε..και ο συλλογος που λες αποτελειται απο αθλητες που ηταν στις 2 αυτες ομαδες..για να καταλαβεις τι ζητας!

Anonymous said...

Ανωνυμε 5:27 να σου θυμισω οτι αυτη η ομαδα των εμπαθων ηλιθιων, σε 10 μερες διοργανωνει ενα απο τα μεγαλυτερα τουρνουα παιδων - παμπαιδων, εχει ακαδημιες, πρωταγωνιστει στα εφηβικα σταθερα τα τελευταια χρονια, εχει φερει ευρωπαικο κυπελο, προσπαθει με τις τοπικες χορηγιες και το μερακι των ανθρωπων γυρω της να συντηρησει μια ομαδα. Τωρα για το κλεμμενο και καλπικο πρωταθλημα που πηρε μεσα απο το στομα της ΑΕΚΑΡΑΣ, επετρεψε μου να διαφωνησω. Μαραθωνιος ειναι το πρωταθλημα και η Ferrari του κ. Λαζοπουλου την ειχε πιει την βενζινη της προ πολλου. Παραταση στον πρωτο τελικο (παραλιγο δηλαδη), ξεκαθαρη ηττα στον δευτερο και ακομα πιο ξεκαθαρη στον τελευταιο. Εμπαθης ή οχι το πηρε αξια .-

Anonymous said...

Οσο για την εμπαθεια ε ρε αδερφε και λιγα τους σουρανε του Καρυπιδη και του Τσιλιμπαρη που δεν ντρεπονται να μιλανε ετσι για συμπαικτες τους στην εθνικη. Η αλλη ειπε στο Facebook για κουνουπια και μεταναστες και της κοψανε το στιβο, ο Τσιλιμπαρης μιλαγε για (β)ουρτσες στο στομα και δεν του κανανε τιποτα. Στο τελευταιο τελικο μπροστα στην ομοσπονδια ο Ρακσεβιτς (τεραστιο επιπεδο) κουναγε τους ορχεις του στην κερκιδα ( το εχω σε βιντεο) και δεν του κανανε τιποτα. Ασε λοιπον τιποτα δεν ειναι μπροστα στα προκλητικα της ΑΕΚ αυτα που εσυ θεωρεις εμπαθεια. Πηγαινε στο βιντεο του τελικου κυπελλου να δεις οτι οι παικτες και η διοικηση του Διομηδη χειροκροτησε την απονομη της ΑΕΚ και αυτοι δεν κατεβηκαν γιατι αδικηθηκαν... που στησανε την τιμωρια τους για να μην πληρωσει ΚΑΙ το πριμ κατακτησεως ο Λαζοπουλος.

Anonymous said...

Σωστή προσέγγιση κάνεις 5.27,και συ 8.28 γράφεις ασυναρτησίες,γιατί μετά τα γεγονότα της Κυψέλης,ότι και να΄λεγαν οι αθλητές αν έλεγαν, ή όσοι είχαν τους γεννητικούς αδένες να πουν,ήταν απολύτως φυσιολογικά.Το αντίθετο θα ήταν αφύσικο.Κάποτε έλεγαν μια φράση για να καταδείξουν την χαμηλή αυτοεκτίμηση κάποιων νέων "το πολύ το κ.κ. κάνει το παιδί μακάκα".Έτσι λοιπόν και στον αθλητισμό η πολύ μεγάλη υποταγή στο στρατιωτικό καθεστώς των προπονητών και των παραγόντων της κάθε ομάδας και η απίστευτη καλλιέργεια των μωροφιλοδοξιών των αθλητών,που αγγίζει τα όρια του παραλογισμού,και τους φθάνει στο σημείο, να εστερνίζονται τη "λογική" ο θάνατος σου η ζωή μου,φέρνει αυτά τ' αποτελέσματα.Όλοι οι αθλητές κατά τη γνώμη μου έχουν υποστεί βαριά μετάλλαξη και έχουν γίνει υποχείρια,των παραγόντων του αθλητισμού και της δουλοπρεπούς προσωπικότητας που έχουν διαμορφώσει ,κάτω από αυτό το καθεστώς.Έχουν γίνει πιόνια στα χέρια ανάλγητης εξουσίας.Το μόνο που ξέρουν είναι να κλοτσάνε ή να πετάνε μια μπάλλα και να βγάζουν το σκασμό.ΚΙ ΌΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΆΝΕ ΛΙΓΟ ΣΑΝΌ (τα κύπελα ή κανένα φράγκο,να μασάνε)και να σκοτώνονται μεταξύ τους ποιός θα φάει το σανό του άλλου.Είμαι βέβαιος ότι όχι τα ματ θα φέρνανε ,που τα φέρανε και δεν ενιωσε ντροπή κανένας τους,αλλά και τα μάτια τους θα βγάζανε ,προκειμένου να πάρουν το ξεφτυλιμένο το Πρωτάθλημα.Γιατί αυτό το φετινό όπως το είπε και άλλος προηγούμενος ξεφτυλισμένο ήταν.Ντροπή σ' όλους και στην διαιτησία (γιατί κάτι ξέρουμε κι εμείς από χειροσφαίρηση),ντροπή και στην πολιτεία ,ντροπή και στους αθλητές ,ντροπή και στους προπονητές, ντροπή σ' όλους σας. Ακόμη ντροπή και σε μας που συνομιλούμε εδώ και προσπαθούμε να δικιολογήσουμε τ' αδικιολόγητα.Άντε γιατί πολλά μας τα κάνατε με τις αμπελοφιλοσοφίες.

Anonymous said...

Τι να πει ο τσιλιμπάρης φίλε μου , αφού εξηγήσαμε την περίπτωσή του,ο άνθρωπος έχει χάσει επισόδεια,λόγω της απομάκρυνσής του από την χώρα.
Δεν έχει καταλάβει ακόμη, ότι επανήλθαμεν εις την δεκαετίαν του γύψου.Και ότι το επάγγελμα που ανθεί είναι του γυψαδόρου.Εδώ δεν είναι Σούλι εδώ είναι του Ρασσούλη.Κι όποιος έχει "μαχαίρι τρώει πεπόνι",αν θέλει ας το μάθει κι ας προμηθευτεί ένα κι αυτός έτσι όλα θα τα "σφάζει" κι όλα θα τα "μαχαιρώνει" ( που λένε κι πλανόδιοι πωλητές)και θα τρώει και καρπούζι.Το αυτό και δι' υμάς!

Anonymous said...

Έλα βρε έτσι είναι,όλα στημένα είναι στην ζωή μην τσακώνεστε,και στο εξωτερκό τα ίδια γίνονται.Πόσο μάλλον στην ψωροκώσταινα.Το μεγάλο κακό είναι ότι δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ότι όλα έχουν και τα όριά τους.Δεν θα πρέπει στο βωμό των φιλοδοξιών και του κέρδους να καταστρέφουν τον αθλητισμό. και είναι αλήθεια ότι αυτό πρώτοι πρέπει να μάθουν το κάνουν οι αθλητές και μετά όλοι εμείς οι υπόλοιποι.

Anonymous said...

Φιλε8:51 και 8:57 γιατι προφανως εισαι ο ιδιος και συμπληρωνεις μην παρεξηγεις τα λεγομενα μου και μην βγαζεις λαθος συμπερασμα επειδη χρησιμοποιω μια πιο καυστικη πλην ρεαλιστικη γλωσσα!!Αυτο ακριβως αφηνω να εννοειθει εμμεσως πλην σαφως οτι το ενα μαγαζι μπου@@@λο και διαλυμενο το αλλο μαγαζι με αυτα τα χαρακτηριστικα γνωρισματα μεν, υγειες οικονομικα και διοικητικα δε!!!Επικεντρωνω απλα στο γεγονος οτι εμεις θελουμε να βλεπουμε χαντμπολ και να κρινουμε με αγωνιστικα μετρα και σταθμα τον καλυτερο και αναγκαζομαστε δυστυχως να επιβραβευουμε αυτον ο οποιος θα πληρωνει με μεγαλυτερη συνεπεια,εχει μεγαλυτερη πολιτικη επιρροη σε οχε και πολιτεια και γενικοτερα αυτον που χειριζεται καλυτερα θεμιτα και αθεμιτα μεσα που ειναι παντελως τριτευοντα στην ουσια του αθλητισμου και του ευγενη ανταγωνισμου!!Εσεις δηλ τα συμπληρωματικα μεσα για την επιτευξη των αγωνιστικων στοχων τα μετατρεψατε σε αυτοσκοπο!!Βουλευτικες εκλογες ενα πραγμα ρε παιδι μου,ας ψηφισουν και οι αλβανοι και οι πακιστανοι αρκει να μαζεψουμε τις ψηφους..το πως και τι...ψιλα γραμματα!!!Αυτη ειναι και η εικονα στο χαντμπολ αυτη τη στιγμη φιλαρακι και μην σε πειραζει η αληθεια..

Anonymous said...

Ναι και γω θυμάμαι από το Γουέμπλεϊ και μετά ,ότι η κάθε είδους επιρροή ,επιρροή,φέρνει μέχρι και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.Μα σε ποόν να τα πει κανείς που είναι όλοι βολεψάκηδες;
Τρείς λαλούν και δυό χορεύουν,είναι η κατάσταση.Πως ν ανταγωνιστείς αυτόν που έχει "μπάρμπα στην ΚΟΡΩΝΗ"; Κάτι θα κάνει ο μπάρμπας και θα μας βολέψει.

Anonymous said...

Α ρε κατακαημένη Ηλιούπολη...