Ο "Αργολικός Γ.Σ. Ναυπλίου" βράβευσε τους αριστούχους αθλητές του - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο "Αργολικός Γ.Σ. Ναυπλίου" βράβευσε τους αριστούχους αθλητές του

Μ. Αντώνογλου: "Το θέμα της ανέγερσης του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Δρέπανο είναι ένα έργο ζωής για την τοπική κοινωνία, κι ένα όραμα δικό μου"

Μεγαλειώδης ήταν η γιορτή βράβευσης του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ Γυμναστικού Συλλόγου Ναυπλίου , την οποία τίμησε με την παρουσία του και ο Υπουργός Αθλητισμού κ. Αδριανός. Στη γιορτή παρών ήταν κι ο υποψήφιος Δήμαρχος κος Γραμματικόπουλος Χρήστος , όχι όμως με την ιδιότητα αυτή , αλλά με αυτή του γονέα, αφού ήλθε να καμαρώσει την κόρη του Φαίη, η οποία βραβεύτηκε τριπλά. Πρώτον σαν αριστούχος μαθήτρια της Β΄Γυμνασίου με 19 και 7 , δεύτερον σαν πρωταθλήτρια στις παγκορασίδες και τρίτον σαν βασική τερματοφύλακας της γυναικείας ομάδας χάντμπωλ που αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία.

Η  παρουσία του κόσμου ήταν μεγάλη και γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Βουλευτικού. Την
παράσταση έκλεψε ο μικρός αθλητής Σκούρτης Γιάννης που βραβεύτηκε από τον Υπουργό Αθλητισμού , κι έκανε τους παρευρισκόμενους να δακρύσουν με την εκδήλωση αγάπης προς τον κ. Αδριανό. Η γιορτή είχε σαν θέμα την βράβευση των αριστούχων αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου , των πρωταθλητριών ομάδων του Συλλόγου και προσωπικοτήτων του Αθλητισμού .

Στην ομιλία του , ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αντώνογλου Μιχάλης , αφού έκανε ένα αγωνιστικό απολογισμό της φετινής χρονιάς , άνοιξε το θέμα της ανέγερσης του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Δρέπανο, ένα έργο ζωής για την τοπική κοινωνία, κι ένα όραμα δικό του. Τόνισε με έμφαση την αναγκαιότητα του έργου αυτού για την περιοχή , αλλά και για τους Συλλόγους της περιοχής που καλλιεργούν τα αθλήματα της σάλας και αναγκάζονται να μετακινούνται στο Ναύπλιο για τις προπονήσεις ή τους αγώνες.

Η γιορτή ξεκίνησε με την βράβευση 70 αριστούχων αθλητών και αθλητριών δημοτικού και γυμνασίου. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν βαθμό από 18 και πάνω.

Μετά τιμήθηκαν οι Εθελοντές - Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την προσφορά τους προς τον Σύλλογο.

Τιμήθηκε ο Μιχάλης Καζάς για την προσφορά του στην Ελληνική Δημοσιογραφία και στον Αθλητισμό της Αργολίδας, ο οποίος πριν λίγο καιρό τιμήθηκε και από την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.

Συγκινητικές ήταν οι στιγμές, όταν βραβεύτηκαν οι Μητέρες - αθλήτριες, η κυρία Γεωργιδάκη Καλλιόπη, η κυρία Βορριά Σταυρούλα και η κυρία Σπυροπούλου Ελένη.

Τέλος τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον Αθλητισμό ο Καχριμάνης Ανδριανός, προπονητής του Αστέρα και της μεγάλης ακαδημίας ποδοσφαίρου στο Δρέπανο.

Ο Κοκκώνης Βαγγέλης αθλητής - υπόδειγμα εδώ και 35 χρόνια.

Και ο Καραφωτιάς Βασίλης, παλιός αθλητής του χάντμπωλ.

Στην συνέχεια βραβεύτηκαν οι πρωταθλήτριες ομάδες χάντμπωλ, η ακαδημία ποδοσφαίρου του Αστέρα Δρεπάνου και οι αντρικές ομάδες χάντμπωλ και μπάσκετ.

Συνολικά βραβεύτηκαν 208 αθλητές και αθλήτριες, γεγονός που δείχνει την δυναμική που έχει στον αθλητισμό η περιοχή του πρώην Δήμου Ασίνης.

Πηγή: Δελτίο τύπου
Φωτό: http://www.argolikeseidhseis.gr/
No comments